Originally Posted by
Achiles
Adamlar, senin meclisini, senin uçağınla, senin pilotuna bombalattı, senin Genelkurmay Başkanını kendi öz Emir Subayına tutuklattı beyler.
Aradan 4 yıl geçti, devresinin en genç adamını o kadar safahata/soruşturmaya/emareye rağmen, bu sene 2020 YAŞ' ında General yaptı, KKK İstihbarat Daire Başkanlığına atadı/atattı. Allahtan hala, eski üç beş bir bilen kaldı ki, engel oldu. İstihbarat daire başkanı diyorum beyler.
Buna ben, güç derim. Metazori güç.
Bugün harp okullarına giriş şartı, Süleymancı, Menzilci, Nurcu, İsmailağacı olmak, olmayanı almıyorlar, kenarı 20 cm.lik 4 kalebodurun çevresi kaç cm.dir bilemeyenler alınıyor. Harp okulunda mescitte namazı senin imam yok benim imam kıldıracak diye birbirlerine giriyorlar. Kolordu Komutanı kendisini karşılayan tören manga komutanı teğmene, sen necisin (görevin ne, ona göre soru soracak) dediğinde, teğmen soruyu yanlış anlıyor ben Süleymancıyım diyor. 20 senedir FETÖ'cüler her yeri sardı dendiğinde kulak tıkayanlar, şimdi de bunlara kulak tıkıyor, 15-20 sene sonra da manzara farklı olmayacak.
Anayasanın ilk 4 maddesi, bu ülkenin kuruluş kodlarıdır. Bunlara bugün saldırıldığında, halkın gündemi bile olmuyorsa, gençler, kurumlar, sivil toplum tepki vermiyorsa, Cumhuriyet fiilen bitmiş demektir zaten. Cumhuriyet bitmişse neyi konuşuyoruz ki, ondan sonra oğlu veya damadı yönetsin işte, en azından kargaşa olmaz.
Osmanlı coğrafyasına, imparatorluktan kalan halklarla bu ülkenin kuruluş formülü tasarlanmış ilk kurucu meclis tarafından. Kurumlar o günden bu güne koruyabildiği kadar korumuş Cumhuriyeti. Bugün seçilmişleri denetleyen atanmışlar denilen kurumlar, aslında ilk kurucu meclisin atadığı/görevlendirdiği, yani ilk kurucu meclisin müteakip meclisleri denetleme görevi. Bugün onlar yerle yeksan edildi, Cumhuriyeti koruyacak bir şey kalmadı geriye.
Herkes hak ettiği şekilde yönetilir. Sıra elbet bir gün size de gelir.
Yer İmleri