Originally Posted by
Achiles
Ortada mevcut bir savunma sistemi yok, entegre olacağımız. Sorun orada zaten, satmıyor da, aldırmıyor da.
Mısır, ABD' nin D.Akdeniz'de en stratejik ortaklarından biri şu an. IMF'den kredi aldı, ABD müttefiki ortadoğu ülkelerinden büyük miktarlarda kredi aldı. CAATSA tehditlerine rağmen, ABD' nin gözünün içine baka baka, gitti hem Su-35 uçaklarını, hem de S-300 füzelerini aldı. Eş zamanlı ülkesinde ABD Abraams tankları üretim/montaj işine de devam ediyor, hem Libya'da Rusya'yla da iş tutuyor, Fransa'yla da ha keza.
Biz de İspanyollarla TCG Anadolu'yu inşa ediyoruz, NATO üyesi müttefikimiz Yunanistan da hopur hopur, bir bize bir İspanya'ya çatıyor.
Son Suriye operasyonunda 48 saat süre istedi Rusya, oturup ABD ile anlaştılar, ABD gitti Deyvi Zor petrollerine çöktü, PKK/YPG/SDG' ye verdi, bize de işin ameleliği kaldı.
Hibrit savaş böyle. Herkes herkesle iş tutuyor. Süper müttefiğimiz Kürdistan kuruyor, Yunanistan'ı silahlandırıp yeni üsler açıyor, D.Akdeniz'den bizi enterne etmek istiyor. Sen alma hava savunma sistemi, lazım olursa, ben istersem, benim müsaadem dahilinde söylerim NATO'ya getirir Patriot bataryasını kurarlar buraya diyor. Biz de yok anasının a... diyoruz.
Rusya hava sahasını kapattığında son Suriye operasyonunda herkes kan kaybından gitti, bir helikopter sokamadık, yaralıyı tahliye etmeye. Yüzbaşı vurulmuş, iyiyim ben diyor, sigara içe içe Pick Upın kasasında gidiyor, 4 saat sonra şehit haberi geliyor. Bu zıkkımı bir yerlerden almamız lazım, tekonolojisini çözmemiz lazım, ve üretmemiz lazım. Elin şeyiyle gerdeğe girilmiyor. Müttefikimiz satmıyor, teknolojisini de vermiyor.
Yer İmleri