Sayfa 865/996 İlkİlk ... 365765815855863864865866867875915965 ... SonSon
Arama sonucu : 7962 madde; 6,913 - 6,920 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz X

Fetö sadece fetö değildir,halen hemen her yerdeler.Özellikle siyasette tek bir fetöcü bile tutuklanmadığına göre siyasetteki ayağı tamamen aktif.Bir emekli savcı ordudaki rakamları açıklamıştı en iyimser ihtimalle özellikle hava kuvvetlerinin yüzde otuzu hala fetöcüdür demişti,bence oran daha çoktur.

Alıntı Originally Posted by Achiles Yazıyı Oku
    Sn Hkm,

Korkarım siz mevzuyu başından kaçırmışsınız

Kumpası kuranlardan birisi o zaten.

Kısa özet;

Çetin Doğan, Aytaç Yalman ve Hilmi Özkök'e aykırı gidiyor, müsaade edilmemesine rağmen, 1 nci Ordu Seminerinde Geri Bölge Emniyetini de oynamaya karar veriyor. Seminer de 80 lerden kalma alışkanlıkla hükümete giydiriyor, benim korkacak bir şeyim yok diyerek konuşulanları bizzat kendi kaydettiriyor. Esiyor gürlüyor o kadar. Gözlemciler Aytaç Yalman'a bunu rapor ediyor, Yalman da Doğan'ı çağırıp hesap soracak, Doğan hastane postane kaçıyor. Liboş klik de, oturup plan yapıyor bunu nasıl istismar ederiz diye, Baransu, Altan v.s. FETÖ'cü subayların da yardımıyla dijital ortamda plan metnine saçma sapan ilave lakikalar yazıyorlar, bavula koyup, ahanda darbe planını bulduk diye operasyon çekiyorlar, eklenti metnin tamamı yalan, çünkü olsa konuşmalarda da olsa lazım, ki darbe planı seminerde konuşulmaz, ve hiç bir salak da bunu metne döküp 1 nci Ordunun kozmiğine koymaz. Ne yapacaklar o metni, sonra gelenler mi okuyacak. Darbe marbe yok, Aytaç Paşa da kitap yazdı bu konuda, o da darbe falan yok diyor, aynen dediğim gibi anlatıyor.

Ancak bu kadar kısaltabildim, hap halinde
    Valla tarafta yazılanlarda baya baya sakıncalı şeyler de vardı,ama bu çetin doğan da az salak değilmiş, seksenlerden kalma alışkanlık ne demek,sen baya baya darbe provası yapıp bunu da kaydedeceksin,ne diyeyim en hafif tabirle salaklık.Bu memlekette darbecilerin hepsi de amerikanın adamıdır,en önde gideni de kenan evrendi.

Sn achiles esiyor gürlüyor dediğiniz adam 80 lerde evrenin yerinde olsaydı evrenin yaptıklarının aynısını yapardı,o adama da ısınmam mümkün değil.

4. Yani..olay o..direk objektif kalmaya çalışarak anlattım bir de

Yanlış anlamışsınız, darbenin ve provasının zerresi yok.

Öte yandan; kağıttan flüt diye yazı yazdı Altan. Bahsettiği kişi FETÖ' nün öz yeğeni. İnkar etmiyor zaten, subliminal yani. Devranın dönmesi bekliyor.

Yahu bizim asker nasıl olur da CIA in 80 lerin darbesinde bizim çocuklar başardı dediğini bilmez.Amerika gözünde bizim çocuklar olmak türk askerine yakışır mı.İblisin kıblesini okuyunca canım çok ama çok sıkılmıştı.Her şeyimiz ama her şeyimizde uzun yıllar kararları amerikaya bırakmışız ,hem de aleni olarak.

Yani..olay o..direk objektif kalmaya çalışarak anlattım bir de

Öte yandan; kağıttan flüt diye yazı yazdı Altan. Bahsettiği kişi FETÖ' nün öz yeğeni. İnkar etmiyor zaten, subliminal yani. Devranın dönmesi bekliyor.
    Eh ahmet altan kendi kazdığı kuyuya düştü,darısı geri kalanların başına.

7. meclisten 15 temmuz soruşturma raporu kimin emriyle uçuruldu..?

koca devlette bir kopyası yok muydu da mecliste niye okunmadı..?

neymiş iyi mücadele edilmiş miş..!!

Yani..olay o..direk objektif kalmaya çalışarak anlattım bir de

Çetin doğan ın seminerinde benim hatırladığım,kimlerin alınacağı hangi hapishanelere falan konacağı bile ayrıntılı olarak belirtiliyordu,yanlış mı hatırlıyorum.Gerçek isimlerle simulasyon o tarz seminerlerde doğalmıdır.

Sayfa 865/996 İlkİlk ... 365765815855863864865866867875915965 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •