Mecliste kanun teklifi veilmiş Faizsiz konut ve taşıt edindirmeyle ilgili tasarruf finansman şirketlerinin denetim altına alınması şçeren kanun teklifi.
doğuş bile 2.ele önem veriyor bizde de olaca bişiler ama ne olacak
n11.com ve Doğuş Otomotiv 2. el otomotiv pazarındaki stratejik iş birliği fırsatlarını değerlendirmek üzere ortak bir çalışma grubu kurulmasına karar vermiştir.
Çalışma grubunun, Doğuş Otomotiv'in sektördeki engin tecrübesi ve benzersiz ekosisteminin yanı sıra n11.com'un 23 milyonluk müşteri tabanı ve e-ticaret alanındaki güçlü deneyimini bir araya getirmek vizyonuyla Türkiye'nin ilk pazaryeri konseptli 2. el online otomobil platformu garaj11'deki olası iş birliği fırsatlarına yoğunlaşması beklenmektedir.
Konuya ilişkin gelişmeler kamuoyu ile paylaşılmaya devam edecektir.
AT yarışı Gibi borsa dan Tüyo bekleyenlere yatırım tavsiyesi içermez yazdıklarım öngörülerim arkadaş sohbeti düşünmek gereklidir almak satmak size aittir çünkü para sizindir ..
Yer İmleri