Sayfa 210/330 İlkİlk ... 110160200208209210211212220260310 ... SonSon
Arama sonucu : 2634 madde; 1,673 - 1,680 arası.

Konu: SARKY - Sarkuysan

1. Çok Güzel kar gelecek demek ki

Nasıl bir yön yapacak ise çok karışık kafa karışıklığı yapmaya çalışıyor.

Bir kere % 40 yaptı beklentinin aksine kötü bilanço açıkladı sonra eski yerin altına indi.
    Ne yazışmalar olmuştu.

Ancak sarıkız o fiyatı da 4 e katladı.

Şimdi ise ne yapabilirim diye yoklama çekiyor.

Biz rahatız hedef belli kağıt blokeli

Kısa vadelileri mi de mi yatırsam

2.  Alıntı Originally Posted by dostum2 Yazıyı Oku
    Gözlerimiz sizi arıyor. Sağlıklı günler diliyorum. Yorumlarınıza hasret kaldık.
    Portföyümün %85 i sarı kız. Atmışım kenera duruyor. Dert Yok tasa Yok. Bir lira artmış düşmüş hiç bakmayacaksın.
    Sağolsun Temettüsü, fiyat artışı ihtiyaçlarımızı karşılıyor. Piyasa değeri =ciro diyoruz ama Bukadar yükselişten sonra çaycı ipin ucunu sıkı tutar. Buralarda biraz dinlendirecek gibi.
    Heyecan ihtiyacını başka kağıtlarda arıyorum. Sağda solda para kazanıp sarı kıza yatırma derdindeyim.
    Tüm ortaklara bol kazançlar diliyorum.
    AĞAÇ İSTEYEN TOHUM EKER....

3. Merhaba Hacı bey

Teşekkür ederim Melih bey. Ben de sarıkıza takviye froto ve aselsan alıyorum. İnşallah Allah utandırmaz.

Alıntı Originally Posted by arpaci55 Yazıyı Oku
    Portföyümün %85 i sarı kız. Atmışım kenera duruyor. Dert Yok tasa Yok. Bir lira artmış düşmüş hiç bakmayacaksın.
    Sağolsun Temettüsü, fiyat artışı ihtiyaçlarımızı karşılıyor. Piyasa değeri =ciro diyoruz ama Bukadar yükselişten sonra çaycı ipin ucunu sıkı tutar. Buralarda biraz dinlendirecek gibi.
    Heyecan ihtiyacını başka kağıtlarda arıyorum. Sağda solda para kazanıp sarı kıza yatırma derdindeyim.
    Tüm ortaklara bol kazançlar diliyorum.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    TüRkİyE
    Gönderi
    1,827
    sarky asansör olmuş... Salı günkü hatamı
    bugün telafi ettim... Bu arada asansör binilebilirlik raporuda yok sanırım...
    8000 gönderimden sonra yeni sayfa ile devam... ***("Yatırım Tavsiyesi Değildir... Kimse Dikkate Almasın...")***

5. Dünyada geçen yıl elektrikli araç satışları bir önceki yıla göre rekor artışla 3,2 milyona ulaştı. Söz konusu satışların yüzde 84,4'ü Avrupa ve Çin'de gerçekleşti.
    AA muhabirinin EV-volumes.com ve Uluslararası Enerji Ajansı (IEA) verilerinden derlediği bilgilere göre, geçen yıl dünyada otomotiv satışları bir önceki yıla göre yüzde 14 geriledi.

Küresel elektrikli araç satışları, yeni tip koronavirüs (Covid-19) nedeniyle geçen yılın ilk yarısında 2019'un aynı dönemine göre azalmasına rağmen, Temmuz 2020 itibarıyla elektrikli araç satışlarında patlama yaşandı.

Özellikle ekim, kasım ve aralık aylarında küresel elektrikli araç satışları aylık bazda 2019'un aynı dönemine göre yüzde 100'ün üzerinde artış gösterdi.

Böylece, geçen yıl elektrikli araç satışları 2019'da satılan 2,1 milyona araca göre yüzde 43 ile rekor seviyede artarak 3,2 milyon adet oldu.

Bu artışla, dünyadaki toplam elektrikli araç sayısı 10 milyonu aştı. Elektrikli araçların toplam araç pazarındaki payı ise 2019'daki yüzde 2,5 seviyesinden 2020'de yüzde 4,2'ye yükseldi.

Avrupa ve Çin lider
    Avrupa'daki elektrikli araç satışları 2020'de bir önceki yıla göre yüzde 137 büyüdü ve toplam 1 milyon 395 bin elektrikli araç satıldı. Avrupa'daki satışların artmasında yeni elektrikli araç modellerinin piyasaya sürülmesi, karbon emisyonlarını azaltmak amacıyla bu alanda sağlanan teşvikler ve arzdaki büyüme etkili oldu.

Kapatby ReklamStore
    Çin'de geçen yıl satılan 1 milyon 337 bin elektrikli araç bir önceki yıla göre yüzde 12 yükseldi. Böylece, dünyadaki toplam elektrikli araç satışlarının yüzde 84,4'ü Avrupa ve Çin'de gerçekleşti.

ABD'de 2020'de satılan elektrikli araç sayısı bir önceki yıla göre yüzde 4 artarak 328 bin oldu. Kalan yaklaşık 149 bin elektrikli araç ise diğer ülkelerde satılırken, Japonya, Kanada ve Avustralya'da elektrikli araç satışları düştü.

Bu yıl 4,6 milyon elektrikli araç satışı bekleniyor
    Küresel elektrikli araç satışlarının bu yıl 4,6 milyon seviyesinde gerçekleşmesi öngörülüyor. Bu yılki büyümede ise Kuzey Amerika ve Çin'in öncü olması bekleniyor.

IEA'ya göre, 2050'de sıfır emisyon hedeflerine ulaşmak için elektrikli araçların küresel araç pazarındaki payının 2030'da yüzde 50 seviyesine yükselmesi gerekiyor.

Kaynak: AA
    Yarın, geride kalan hayatımızın ilk günüdür.
    https://youtu.be/fSYa4PZh5rU

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    TüRkİyE
    Gönderi
    1,827
    Eee nolcak şimdi :-)
    8000 gönderimden sonra yeni sayfa ile devam... ***("Yatırım Tavsiyesi Değildir... Kimse Dikkate Almasın...")***

7. merhaba arkadaşlar sanki 10 u taban yaptı Güzel günler bizleri bekliyo Herkese bol kazançlar Hayırlı cumalar olsun

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    TüRkİyE
    Gönderi
    1,827
    Bugün vedalaştık... gelirse yine alırım.
    Teşekkürler sarky san...

Sayfa 210/330 İlkİlk ... 110160200208209210211212220260310 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •