Sayfa 249/1002 İlkİlk ... 149199239247248249250251259299349749 ... SonSon
Arama sonucu : 8015 madde; 1,985 - 1,992 arası.

Konu: Viop-XXXI

1.  Alıntı Originally Posted by BaşKara Yazıyı Oku
    Kaldıracı bu kadar yüksek tutmamak lazım..
    Belkide hissesinin teknik durumunda TCELL Kısa da bayrak formasyonu yapmış olmasın.
    Son günlerde yabancı alışa geliyor, gibi hissediliyor hafta sonuna kadar bilançosu gelecek.

2. bugün çöküş bekleyen var mı?

3.  Alıntı Originally Posted by Mykskstar Yazıyı Oku
    Hayatımda ilk defa birisinin etkisi altında kalarak 8 senedir yemeden içmeden biriktirip 1 milyona ulaştırdığım portföyü bozup 440 civarı gram altına döndüm.. Yüzde 8 zararla altınları satıp 25 bin lira yukarıdan portföyü yerine koydum...bi daha düğünler için takılık altın dışında altın alırsam beni de eşşekler kovalasın...
    yatırımda ilk kural !
    asla portföyde tek sepet yapma...
    bunlar hepimize tecrübe, teşekkürler...

EW sayımı doğru ise 5.1 yukarı dalgası bitti (veya bitmek üzere), sırada 5.2 realizasyonu var.
    Yine sayım doğru ise yıkılmaması gereken seviyeler:
    FDow 29766
    FDax 13255
    U30 1545,49
    Şubat Vadeli 1558
    Bu seviyeler korunursa (ki korunacağını düşünüyorum) sonrasında yukarı yıkıcı 5.3 var.

5.  Alıntı Originally Posted by trust06 Yazıyı Oku
    yatırımda ilk kural !
    asla portföyde tek sepet yapma...
    bunlar hepimize tecrübe, teşekkürler...
    Sepetten kastınız hisse /altın/dolar portföyü hedge için viop short/longsa her ay hisse almak kadar bereketlisini görmedim.. Altın, döviz bazılarına uygun ben ilk defa altın alayım dedim hemde 110 lira düşmüşken hissedeki rahatı edemedim.. Yapı meselesi.. Hissede de çok düşüşe yakalandım ama altındaki kayıp nedense incitti beni..

6. sasa ya bakınca perşemde 30 tl oaln kağıdın bugün 40ları zorlaması ile viop ta elde edilecek kazancı düşününce u30 da boşa kürek çekiliyor gibi hissediyorum. acaba o seviyeden long açılabilse bu kadar ileri gider miydi onu da mera kediyorum açıkçası..Şaşkınlığım halla devam ediyor bu kağıt için

7.  Alıntı Originally Posted by Mykskstar Yazıyı Oku
    440 civarı gram altına döndüm..
    %8 zararla altınları satıp 25 bin lira yukarıdan portföyü yerine koydum
    ...bi daha düğünler için takılık altın dışında altın alırsam ...
    Hocam bende yatırım için GRAM altın almayı düşünüyordum dün sosyal mefyada sevdiğim bir dostun fotoğrafını sonra sizin görüşleriniz bana geri adım mı attıracak..

8.  Alıntı Originally Posted by oyunagelenadam Yazıyı Oku
    Sasa pozlarınızı heyecanla izliyorum..
    Pegasus gibi olmayın derim zamanında biz de yaşadık bunu eksi takas bilmem ne falanlar...
    Forum tam bir indikatör yav...
    Vakti zamanında vadeliyi kaldıran gcm pegasusta bur da da şişti short zamanı vs diye gazladilar gene aynı senaryo mu izliyoruz bakalım...

SM-N935F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Ben daha da heyecanla izliyorum...

Sayfa 249/1002 İlkİlk ... 149199239247248249250251259299349749 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •