Arama sonucu : 7735 madde; 1 - 8 arası.

Konu: DGNMO - Doğanlar Mobilya

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1.  Alıntı Originally Posted by BURSA16 Yazıyı Oku
    sn sekiz pazartesi yüklü gircem dayanamıyorum habire alıyorum ama pazartesi altın vuruşu yapıcam yüksek gibi gozuksede geri gelsede endişe etmeden sabırla 3 5 ay bekliyecegim

SM-A500H cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Euro 3.90 altında kapatırsa bu ay sonu ne var ne yoksa gir derim şu an dahi ben ucuz buluyorum ben 2. Çeyrek 15-25 milyon arası kar bekliyorum. Bu kar geldiği takdirde şu fiyatlar hayal olur ve bu kar gelecek gibi duruyor. Hissenin bu fiyatlara gelmesi de tahtacının bunu görüp ucuza mal kaptırmak istememesinden kaynaklanmaktadır. Zaten siz bu hisseyi bizden önce keşfetmiştiniz. Maliyetiniz düşük 4 üstüne gitmeden alın derim.

2.  Alıntı Originally Posted by sekiz Yazıyı Oku
    Euro 3.90 altında kapatırsa bu ay sonu ne var ne yoksa gir derim şu an dahi ben ucuz buluyorum ben 2. Çeyrek 15-25 milyon arası kar bekliyorum. Bu kar geldiği takdirde şu fiyatlar hayal olur ve bu kar gelecek gibi duruyor. Hissenin bu fiyatlara gelmesi de tahtacının bunu görüp ucuza mal kaptırmak istememesinden kaynaklanmaktadır. Zaten siz bu hisseyi bizden önce keşfetmiştiniz. Maliyetiniz düşük 4 üstüne gitmeden alın derim.
    Kesinlikle katılıyorum.

SM-N910C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Forum eski kullanıcı adım:"ufukss"

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •