Sayfa 682/909 İlkİlk ... 182582632672680681682683684692732782 ... SonSon
Arama sonucu : 7266 madde; 5,449 - 5,456 arası.

Konu: TCELL - Türkcell

1. Kim ne derse desin ben bu inside info isini tuttum...

Yersen bilanco cok kotu gelecek...vakif o yuzden basiyor tahtaya...viopta subat vadeyi 41.000 kontrat longlayan kim?

Ayni vakif...

Bofayla birlikte cep to cep takiliyorlar...cunku operasyonun merkezi tek...

Hicbirseye guvenmiosam bu tvf takiminin yapacagi ayak oyunlarina cok guveniyorum...

Aylardir istekleri disinda hep olumlu haber pompalaniyor piyasaya...birazda boyle olsun...hersey cok kotu...hersey cok berbat...

Yerse;)

2.  Alıntı Originally Posted by Darktemplar Yazıyı Oku
    Yüzyılın Borsa rallisinde içinde olduğumuz hisseye bak.
    Kaçan fırsatlara mı üzüleyim?
    Buna saplanıp vakit kaybettiğime mi?
    Birilerinin oyuncağı olmuş sözde Türkiye’nin en büyük teknoloji şirketi... Pehhh
    Tarihte bir daha böyle günler gelmez. Bütün mantıklı, sağlamcı herkesler bu fırsatı kaçırdı.

3. Vallahi dediğime gelecek bizdeki hayaller neydi yasattıklarına bak. Tcell aya astronot gönderiyorum yarın dese yine düşer. Ben artık bunu bilirim. Zararım var bir 70 bin civarında. Vallahi onu bile silip satayım diyorum artık. Yerli arabada para kasası, şimdi birde uzay çıktı. Mekiğin üzerine reklam sponsoru yaparlar. Gitti kâr.
     Alıntı Originally Posted by ozural Yazıyı Oku
    Sayın arpacı. Vallahi 15 i bile gösterir bu adamlar. Ben buna inanıyorum. Bu arada serkalgo vardı. Çok mutluydu. 100 yıl beklerim diyordu. Sattı kaçtı sanırım.

TECNO KC3 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

4.  Alıntı Originally Posted by Sarahode Yazıyı Oku
    Kim ne derse desin ben bu inside info isini tuttum...

Yersen bilanco cok kotu gelecek...vakif o yuzden basiyor tahtaya...viopta subat vadeyi 41.000 kontrat longlayan kim?

Ayni vakif...

Bofayla birlikte cep to cep takiliyorlar...cunku operasyonun merkezi tek...

Hicbirseye guvenmiosam bu tvf takiminin yapacagi ayak oyunlarina cok guveniyorum...

Aylardir istekleri disinda hep olumlu haber pompalaniyor piyasaya...birazda boyle olsun...hersey cok kotu...hersey cok berbat...

Yerse;)
    Aynı kişiye bir daha itibar veremezsin diyor forum.Operasyonun merkezi tek...

5. Merkez neresi. Amaçları nedir. Tek veya çok olması veya bunu bizim tespit etmemizin bize bir faydası varmıdır. Nihayetinde giren çıkan bizediye düşünüyorum. Birşey yapabilirmiyiz. Yoksa bekleyip tüm paramızı o tespit edilen merkeze mi verelim.

6. Metro turizm bir yılda bir haber açıklıyor. 100 yüz bedelli. Tavan oluyor tuvalet kağıdı. Halkbank hiçbir muteberligi olmayan geçici bir ara karar üzerine tavan oluyor. Bu ******** tek elin en kötüsü de bize düşmüş **. Sanki borsada başka robot yok. Başka tek el yok. Başka bu ülkenin kötülüğünü isteyen yabancılar yok. Hep dış minnaklar...ahh zavallı ülkem

7. 15 olmazsan ********sin....
    Küfürbaz olduk be.
    Küfür eden mi suçlu ettiren mi?
    Çay kesmiyor diyorsanız bol bol küfür edebilirsiniz.
    Küfüre devam.....
    AĞAÇ İSTEYEN TOHUM EKER....

8. Batmış arkadaşlar. Yarın kapaniyormuş. Acayip zarar aciklayacakmis.. yine en son küçük yatırımcının haberi oluyor **.

Sayfa 682/909 İlkİlk ... 182582632672680681682683684692732782 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •