Sayfa 46/464 İlkİlk ... 3644454647485696146 ... SonSon
Arama sonucu : 3709 madde; 361 - 368 arası.

Konu: ULAS - Ulaşlar Turizm Yatırım

1.  Alıntı Originally Posted by tekkon Yazıyı Oku
    bugün hareket beklıyorum
    aşağıya mı???

2.  Alıntı Originally Posted by Hunter_sipek Yazıyı Oku
    Yanar döner Çakar çakmaz anladın sen onu
    Burada yazılanları herkes okuyor,bugün yukselir yarın düşer deyip yanar döner olmak insanları yanıltır,insanların vebaline girmemek Lazım,o yüzden bugün yükselir deyip yarın düşer deyip milletin kafasını karıştırmayın

iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Alıntı Originally Posted by teacher37 Yazıyı Oku
    Burada yazılanları herkes okuyor,bugün yukselir yarın düşer deyip yanar döner olmak insanları yanıltır,insanların vebaline girmemek Lazım,o yüzden bugün yükselir deyip yarın düşer deyip milletin kafasını karıştırmayın

iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    kardeş ben o arkadaşa cvp vermiyorum artık ama senin böyle bir şey yazman üzdü beni..
    1.si 37000adet mal var bende ve arkadaşımda bende yükselmesini istiyorum ama adam yavaş yavaş indiriyor hisseyi ben napayım...
    2.Tahtayı ben mi yapıorum???adam isterse bugün tavanda yapar tabanda...
    3.hunter spek eğer bu hissedn bir şey beklemiyorsan neden burdasın amacın ne sat git yada bana sataşma dostum...

4. 1.52 e düşmüş

hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

5. 1,54 ile kapattı

6. 1,54 ile kapattı haftayı

7.  Alıntı Originally Posted by tarkank Yazıyı Oku
    kardeş ben o arkadaşa cvp vermiyorum artık ama senin böyle bir şey yazman üzdü beni..
    1.si 37000adet mal var bende ve arkadaşımda bende yükselmesini istiyorum ama adam yavaş yavaş indiriyor hisseyi ben napayım...
    2.Tahtayı ben mi yapıorum???adam isterse bugün tavanda yapar tabanda...
    3.hunter spek eğer bu hissedn bir şey beklemiyorsan neden burdasın amacın ne sat git yada bana sataşma dostum...
    Cevap vermediğiniz ben miyim?
    Ben isem size sataşan ben değilim eğer sataşan teacher ise bana niye cevap vermiyorsunuz?
    Çakar çakmaz lafım kimseyi hedef alınarak söylenmemiş sadece o anki çıkmaz durumu ifade içindi.öyle kimseye sataşmak gibi durumum olmaz.1.90 dan da bu kağıdı alıp satmışmışım var bu kadar düşmesi anlamsız geldi bana.

Sayfa 46/464 İlkİlk ... 3644454647485696146 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •