Sayfa 914/996 İlkİlk ... 414814864904912913914915916924964 ... SonSon
Arama sonucu : 7962 madde; 7,305 - 7,312 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz X

1. TEB yönetim kurulu sene sonuna kadar yüksek faizle gidileceğinden bahawdiyor ve diğer bir açıklamaya göre bugün dolar alan birinin mevduat faiziyle kafa kafaya olması için seneye 8,30 olması gerekir diyor....
    faydam olursa ne mutlu

2. gider gider...
    yüzücüleri arada köpek balıkları yer...

2020 yılsonu adil değerinin 8,50 seviyelerine olduğunu düşünürsek bir yıl sonraki değeri kabaca 9,75-10,25 seviyelerine denk gelir.

4. Yahu,diğer başlıkları da geziyorum,bu başlık kadar algı yaratılmaya çalışılan başlık yok,dolar yükselince crash cılar,fezaya giderciler,yıl sonu 15 i senin üstü benimciler,dolar 2 ay düşüncede,dolar tutan hamaldır cılar,dolar hep düşecek çiler,dolar artık iflah olmazcılar hep burada,keşke ilk 100 hisselerinden balon bir hisse takip etsek bu kadar algıya maruz kalmazdık

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    6,956
    Erdoğan'dan O Fotoğrafların Hesabını Sordu! Şaka Gibi!

https://www.youtube.com/watch?v=wxMFoBPC0-8
    Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.

6. şu dolar da verdiklleri emeği mücadeleyi başka şeylerde yapsalar..

7. Aç kapa
    Aç kapa
    Artema...!!!
     Alıntı Originally Posted by Egeli Yazıyı Oku
    Yine hızlı açılma modundayız. Hem okul, hem üniversite, hem cafe, hem restoran aynı zamanda açılacak.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    SM-A505F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Twinkle twinkle little star,
    Soon you won't be twinkling anymore.....

8.  Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku
    Buraya giriyorum diye haramzade fayizcilerin topigine dalmışım, nicklere bakmadan okuyorum sineğin yağı nasıl çıkarılır o konuşuluyor, örneğin 25 yıldır hiç dışarı da öğle yemeği yemediği gibi bir şeyler, anaaa... bir baktım fayizcilerin başlığıymış.
    Ben üniversitedeyken,Aydın lı bir arkadaş didim de 1 hafta boyunca ailesinden gelen şeftalilerle öğünleri geçireceğini, 5 kuruş harcamayacağını söylemişti. Neyse şeftali diyetinin 8. günü hastaneye kaldırıldı, bilinmeyen bir zehirlenme olmuş vücutta

Sayfa 914/996 İlkİlk ... 414814864904912913914915916924964 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •