Sayfa 469/804 İlkİlk ... 369419459467468469470471479519569 ... SonSon
Arama sonucu : 6426 madde; 3,745 - 3,752 arası.

Konu: ERBOS - Erbosan Erciyes Boru

1. Herkesin malını aldılar
    Geçen hafta çıkarıp indirdiler
    Pazartesi tavan salı 78 den 68 e silkeleme
    Bugün de aynı

Kimsede kalmadı

Kalanda satmayacak kişiler

3 haneli rakamlara çok hızlı çıkar.
    Benim öngörüm beni bağlar YTD.

SM-N770F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

2. Gecen yıl 64 milyon bu sene 85 mılyon beklentim gecensene yı yakalamasıydı. Şirket bos durmamıs calismış 🧿🧿👏👏👏

3. pandeminin de etkisi var ona rağmen çok iyi bir bilanço

2.viteste araba bağırıyordu 3 e takar artık spek efendi

4. Hısse eksi kapattı günün sonrası tavan yapıyor bakalım yarında aynı performans sergileyecek mı
    Ytd.

5.  Alıntı Originally Posted by Efe kuzey Yazıyı Oku
    Hısse eksi kapattı günün sonrası tavan yapıyor bakalım yarında aynı performans sergileyecek mı
    Ytd.
    Kapanista 70,10 alis kademesine 10k lot koyan spekcik haberi biyerden almis olacak..

Spekcikmi yoksa mal sahibimi

6. Bu başlığı şu anda 33 kişi okumaktadır. (7 üye ve 26 ziyaretçi)

Eblek, Ebrar, Efe kuzey, gunall, simsar41, yigit35, İntrk

Evet trübünler yavas yavas doluyor,

nerden nereye geldik

Bu noktaya gelmemizde yardimlarini esirgemeyen arkadaslara selamlar özellikle Efe Kuzey!

7. Şirketimiz faaliyetleri hakkında önemli bazı verileri bilgilerinize sunmak istiyoruz.
    31 Aralık 2020 döneminde toplam satış gelirlerimiz Kamu Gözetimi Muhasebe ve Denetim Standartları
    Kurumu ("KGK") tarafından yayımlanan Türkiye Finansal Raporlama Standartları'na ("TFRS") uygun olarak
    hazırlanan konsolide olmayan Gelir Tablosunda 571.388.766,00 TL, dönem karımız ise 85.647.242,00 TL
    olarak gerçekleşmiştir.
    Emtia fiyatlarında yılın son çeyreğinde artan talep ve yetersiz üretimle birlikte yükseliş başlamış ve bu
    eğilim yılın son aylarında hız kazanmıştır. Firmamız stokların etkin kontrolü alternatif tedarikçilerle çalışarak bu
    dönemde yurtiçi ve yurtdışı müşterilerin ihtiyaçlarını zamanında gidermeye gayret etmiştir.
    Pandemi dönemi tedarikçi ve müşterilerimizle uzun döneme dayalı sağlıklı ilişkiler kurmanın önemini
    artırmış ve şirketimizin istikrarlı ve güvenilir ticari ortak anlayışına uygun üretim ve satış faaliyetlerimiz devam
    etmiştir

8. Güzel kar geldi ama kar her şey değil spek bu karı görüp derhal ralliye mi gider dur şu GAP ılardan soğuk geliyor kapatayım mı der
    Ne der ne demez billemem bildiğim erbosan yakın gelecekte borsanın feriştahlarından olacak ytd

Sayfa 469/804 İlkİlk ... 369419459467468469470471479519569 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •