-
-
Eczacı kökenli milletvekili Burhanettin Bulut, takviye ürün adıyla ünlüler tarafından reklamı yapılan ilaçlara tepki göstererek, "Seda Sayan bu ürünlerin reklamı için sürekli kamera karşısına geçiyor" dedi.
-
Bursa'da otoyolda ters yönde ilerleyen otomobil, yolcu otobüsüyle çarpıştı.
Kazada, otomobilde sıkışan Hasan Barca ve Raifcan Kaplan hayatlarını kaybederken, otobüsteki 10 yolcu yaralandı.
-
Bursa'da Sadık Şen isimli bir vatandaşın yapay kalp bataryaları ve şarj cihazı evinde çıkan yangında kül oldu.
Yapay kalbinin 2 saat şarjı kaldığı belirlenen Şen, polis eskortu eşliğindeki ambulansla İstanbul'a doğru yola çıktı.
Şen, 15 dakika kala Kartal Koşuyolu Yüksek İhtisas Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne ulaştırıldı.
-
.............

Originally Posted by
Koray
-
Bursa'da fotoğrafçı Resul Gümüş (40), 9 yılda gittiği 78 ülkeden yaklaşık 2.000 magnet aldı.
Magnetleri evinin bir odasında sergileyen Gümüş, "Magnetlere verdiğim parayla bir daire alabilirdim. İleride halka açık bir yerde sergilemek istiyorum" dedi.
-
Balıkesir Marmara Adası'nda mermer fabrikasında çalışan Maden Mühendisi Canan T., patronu Fatih U. tarafından darp edildiğini, patronunun kendisini bıçakla kovaladığını ve üzerine araba sürdüğünü iddia etti.
https://www.youtube.com/watch?v=RfdIc7WEu1s
-
Hamsi fiyatı, denizden tezgaha kadar 3'e katlanıyor.
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri