Sayfa 943/996 İlkİlk ... 443843893933941942943944945953993 ... SonSon
Arama sonucu : 7962 madde; 7,537 - 7,544 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz X

1. https://twitter.com/crashontheway

Özenti mi, gerçek mi ? Çizerim ama tablo tesliminden önce ödemeyi yapmalısın.

2. Bu arkadaşın meşrebini bildiğimden pek hazetmem ama bozuk saat bile zaman zaman doğruyu gösterdiği için kendi kredibilitesi için bu da doğruyu söyleyebilir. https://www.youtube.com/watch?v=HdC02GrEfYk

Fitch Ratings, Türkiye'nin kredi notunu "BB-" olarak teyit ederken, görünümünü "negatif"ten "durağan"a çevirdi.

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

Ülkenin vergi politikasını anlamam mümkün değil ıphone12 pro Türkiyede 17.400 tl yurtdışında 1239 euro yaklaşık 11.300 pasaporta işletince 2.000 tl daha veriyorsun 13.400. Devlet olarak yap 14.000 hem dışarıya daha az euro gitsin hem alacağın para 2.000 değilde 3.000 tl olsun. Ama yok illa sağacaksın vatandaşı. Sağdırtmam kendi mi yolladım dışarı euroları
    bir halt olacağı yok.

Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    Ülkenin vergi politikasını anlamam mümkün değil ıphone12 pro Türkiyede 17.400 tl yurtdışında 1239 euro yaklaşık 11.300 pasaporta işletince 2.000 tl daha veriyorsun 13.400. Devlet olarak yap 14.000 hem dışarıya daha az euro gitsin hem alacağın para 2.000 değilde 3.000 tl olsun. Ama yok illa sağacaksın vatandaşı. Sağdırtmam kendi mi yolladım dışarı euroları
    10 yıl önce bu ülkede tütün dükkanı mı vardı ?
    Şimdi her yer tütün dükkanına döndü.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    O egeli ben değilim

6. İmamoğlunun FSM Han'ın türbesine tekme attığı saygısızlık yaptığı ile ilgili bir çok YouTube de paylaşımlar var. Bunlar emin olun ki seçim için karşına çıkacaklara iftira atmaktan en ufak bir Allah korkusu yok. RTE de Mansur Yavaş ile ilgili o kadar iftira atmıştı. Allah'tan korkmayan insan çok tehlikelidir. Sınırı yoktur.

7. Üç aydır hukuki düzenlemeler yapılacak ifade özgürlüğü yapısal reformlar yapılacak diye konuşuyorlar. İcraata bakınca tam tersi. Gara ile ilgili muhalefet partisi lideri sorumlu Cumhurbaşkanı demiş 500 bin TL lik hakaret davası. Burda hakaret içeren bir söylem mi var eleştiri bu. Ülkede Cumhuriyetin kurucusu ile ilgili ağza alınmayacak hakaretler var çıt yok. Adam herkese hakaret ediyor ama en ufak eleştiriyi kabul etmiyor. Veriler ile ilgili sonuçlar hep şaibeli. İşçi çıkarmak yasak. İşsizlik azalıyor. Bu bir sinek ile bir öğrencinin araştırması aklıma geldi. Öğrenci sineğin teker teker bacağını koparıp emir veriyor. En son hiç bir bacağı kalmayınca sinek kimildamiyor çocuk da sineğin bacağı kalmayınca kulağının duymadığınına hükmediyor. Bizimki de aynen böyle. İcra takibi bile mümkün değil. Banka sorunlu krediler takibe almayı sürekli uzatılıyor. Dolayısıyla batık krediler yüzdürüluyor. TÜİK başkanı değişti. Eeee bizim %15 arada kaynadı gitti. Eski TÜİK başkanı diyecek mi %15 ben çaldım. Yersen yeni bir yapılanma var. Yüksek faiz ile dolarızasyon çözülecek. Nah çözülür. Doları altını alanlar borcu olup da onun için kendini sağlama alanlar hariç çoğu için vade dinen faiz almayan kişiler. Daha çok beklersiniz ve ödediğimiz yüksek faiz de yanımıza kalacak.

8. 6 sene 100 gremse parasına ev aldık. Ev yerine gremse dursa bugün o paraya sıfır ev alırdık. Böyle para kazanan adam ne altını ne doları bozdurur.

Sayfa 943/996 İlkİlk ... 443843893933941942943944945953993 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •