Sayfa 404/1002 İlkİlk ... 304354394402403404405406414454504904 ... SonSon
Arama sonucu : 8015 madde; 3,225 - 3,232 arası.

Konu: Viop-XXXI

Endeksi Garan götürecekse bugün kritik bir yerden dönmüş..Halen güçlüyüm diyor..Garan tekrar 10 tl nin üstüne atarsa ralli başlatabilir..10.80 den 10.30 a çizilen düşen trendi kırar..Bu kanı nasıl oluştu..işyatın rakamları doğru ise yabancı payı 10.80 zirvesinde 66 ları görmüş..ve 10.30 kısa zirvesinde yine 66 ları görmüş ikili tepe yapmış..10.80 10.30 zirveleri arasında 10.80 den 9 lara düzeltme yaptığında yabancı payı 63.5 lara düşmüş..2.5 puanlık tobovari çanak oluşturmuş..şu an fiyat 9.44 yabancı payı 65.39 dün itibariyle ..Yani yabancı garanda payını fiyata oranla düşürmemiş..Yabancı payı 66 ları yukarı kırarsa fiyat olarakta düşen trendi kırmış olur..takasla fiyat doğru yerde buluşabilir..yabancı payı ile teknik analiz yapılır mı bilmem sadece fikir..y.t.d.
    Ne içindeyim zamanın ne de büsbütün dışında; yekpare geniş bir anın,parçalanmaz akışında bir garip rüya rengiyle uyuşmuş gibi her şekil,rüzgarda uçan tüy bile benim kadar hafif değil..

Pazartesi sabah +1.000 üstü GAP bekleriz..

SM-A315F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

3.  Alıntı Originally Posted by cokısacı Yazıyı Oku
    Bi tespit yapayım
    Çok sakat bi durum var vadeli sayfasında sürekli hisse konuşuluyor
    Hayırlar olsun inş
    Neden sakat olsun?? 30 küsur kağıt vadeli piyasada işlem görüyor..

4. Az önce ekşi sözlükde "bu devirde kredi borcu olmayan aptaldır" sözünü de okumuş bulunmaktayız..

7/24 coin peşinde insanlar..Yolsa yürürken sağda solda kulaklıkla onu aldım şunu sattım kaçtı 10 kat yaptı türünden sözler duyuyorum..
    Millet iyice delirdi mi yoksa biz mi trendi kaçırıyoruz bilemiyorum..
    800 dolar yatırmış bir tanıdığım 1000 dolar olmuş az önce mesaj attı hemen ravencoin al diyo..
    dün gece de marscoin alalım mı dedi..

breh breh breh..

5.  Alıntı Originally Posted by keremalkm Yazıyı Oku
    Pazartesi sabah +1.000 üstü GAP bekleriz..

SM-A315F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Bist100 un 1 kez daha 1550 görmesi gerektiğini düşünüyorum. O kadar gapla acarsa, göstermezler. Bu arada pozum endeks long, yukarıdan açmasını en çok ben isterim yani.

6. Evet haziranda kredi çekip ev veya ne bulursa alan veya çekip borsaya koyan vurdu geçti malesef. Orada çok ciddi fırsatı kaçırdık.

1200 ev pazarlık ediyordum anlaştık 15 gün kiracigi bekleyeyim dedin garanticiyiz ya; adam faiz düşünce 1500 e vereyim dedi istemedim en ucuz ilan 2 oldu şu an aynı yerde. 1500 e al, çek ucuz krediyi bak keyfine demi. Sonra debelenip duruyoruz long short mallık başka bir şey mal olduğumu kabul ediyorum...
     Alıntı Originally Posted by gundwane Yazıyı Oku
    Az önce ekşi sözlükde "bu devirde kredi borcu olmayan aptaldır" sözünü de okumuş bulunmaktayız..

7/24 coin peşinde insanlar..Yolsa yürürken sağda solda kulaklıkla onu aldım şunu sattım kaçtı 10 kat yaptı türünden sözler duyuyorum..
    800 dolar yatırmış bir tanıdığım 1000 dolar olmuş az önce mesaj attım hemen ravencoin al diyo..

breh breh breh..
    SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Az önce ekşi sözlükde "bu devirde kredi borcu olmayan aptaldır" sözünü de okumuş bulunmaktayız..

800 dolar yatırmış bir tanıdığım 1000 dolar olmuş az önce mesaj attım hemen ravencoin al diyo..

breh breh breh..
    belki de bu kadar insan aptal olamaz, vardır bir bildikleri, elon musk bile bitcoin alıyor diye düşünüyorlardır. yani en azından çiftlikbanktakiler öyle düşünüyordu.

800 dolar yatırmış bir tanıdığım 1000 dolar olmuş az önce mesaj attı hemen ravencoin al diyo..

breh breh breh..
    İnsanlık tarihinin en saçma dönemlerinden biri, salgın hastalık nedeniyle hizmet sektörü çökerken, diğer tarafta finansal piyasalar çoşuyor. Bir tarafta geliri olmayan adam sokakta iş arıyor. Diğer tarafta adam sıfır bilgi ile köşeyi dönüyor.
    Finansal piyasaların aslında reel sektöre ihtiyaç duymadan kendi kendini çevirebildiği bir dönemdeyiz. Sonunda buda oldu

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    O egeli ben değilim

Sayfa 404/1002 İlkİlk ... 304354394402403404405406414454504904 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •