Sayfa 322/602 İlkİlk ... 222272312320321322323324332372422 ... SonSon
Arama sonucu : 4815 madde; 2,569 - 2,576 arası.

Konu: Haftalık Hisse Paylaşım II

Esma hnm iyi günler kolay geldin.prkme hakkında goruslerınız nedir.saygılar

2.  Alıntı Originally Posted by ALİBEYOĞLU Yazıyı Oku
    Esma hnm iyi günler kolay geldin.prkme hakkında goruslerınız nedir.saygılar
    Portföye rahatlıkla alınabilir güzel bir şirket. Orta ve uzun vadede çok güzel yerlere gideceğine inanıyorum. Konya-Ilgaz daki linyit madeni işletecek 130.milyon ton civarı devasa bir rezerv Bunu elektrik üretiminde kullanacak. Eğer bir Çin şirketiyle ortaklaşirlarsa güzel bir hikaye ortaya çıkar. Bunun kokusunu alanlar erken rezervasyon yaparlar. YTD

3. Esma hanım Arçelik 31 mart 1.88 lot başı net temettü,okudum KAP ta ,,Japonların ilgisi gibi iyi bir habere benziyor..Ama teklif falan da diyor. Kesin mi acaba bilemiyorum. YTD .

4. Esma hanım, rica etsem goodyear'a bakabilirmisiniz?

5.  Alıntı Originally Posted by erich fromm Yazıyı Oku
    Esma hanım Arçelik 31 mart 1.88 lot başı net temettü,okudum KAP ta ,,Japonların ilgisi gibi iyi bir habere benziyor..Ama teklif falan da diyor. Kesin mi acaba bilemiyorum. YTD .
    Brüt 2.22 /net 1.887 tl şuana kadar en iyi temettü miktarı sanırım. Genelde teklif edilen bu rakamlar kabul oluyor. Güzel haber. Son yükselişin sebebi sadece güzel gelen bilançosu değildi sanırım. Bahsettiğim Hitachi ile yapılan görüşmeler de etkili oldu. Somut bir sonuç çıkarsa iki dev holdingin Güç birliği KCHOL -HİTACHİ sonuçları ileriye dönük çok güzel olacak. Ytd.

6.  Alıntı Originally Posted by esme Yazıyı Oku
    Esma hanım, rica etsem goodyear'a bakabilirmisiniz?
    Kanal alt desteği 8.90 takip ediniz üst kanal direnci 11.00 ler civarında. Rsı Aylık ve Haftalık grafikte aşırı alım seviyelerine ulaşmış daha dikkatli olunuz. Yakın stop kullanınız. Endekse parelel davranacaktir. Endeks düşerse Rsı fazla şişen senetler bunu fırsat bilip indikatörlerini soğutuyorlar. YTD.
    Aslında soruların muhatabı Celik Hocam var olan az bilgimizle cevap veriyorum ama iyimi yapıyoruz kötümü yapıyoruz onuda bilmiyorum.

7. Çelik hocanın yıllık listesinde de olan ZOREN bu hafta atağa kalkarmı acaba üstadlar ne der bu konuda

8. Gelecek vadeden önemli sirketlerimiz var.İlaç sektöründe DEVA Holding gibi geleceğin sektörlerinden olan biyotekneloji gibi bir alanda ciddi ar-ge çalışması yapan ve uluslararası şirketlerle ortaklık yapan güzel şirketleri uzun vadede çok güzel yerlere gideceğine inanıyorum. Beyaz Çimento da Dünyanin sayılı 5 şirketinden biri olma iddiası ile Avrupada Şirketler kuran CİMSA Gibi.Toplamak için her düşüşü fırsat bilmek gerekir diye düşünüyorum. YTD.

Sayfa 322/602 İlkİlk ... 222272312320321322323324332372422 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •