Selimim değişen konjonktör ister istemez tredeye itiyor insanları
sosyal medyada her yer üstat olmuş
adam da 50k takipci var hisse düşüyor lakin oraya almış
kısa grafiği basıyor üçgeni trentdi bu hissenin adı Leyla olsun
Leyla makyaj yapıp peruk takıyor hele güzelde giyinmiş
Leyla nın taliplisi birden artıyor
Leyla nın boyu 1 satte 10 cm uzuyor
haber yok spor yok bu Leyla nın boyu neden uzuyor neden güzelleşiyor
meğerse topuklu ayakkabı giymiş
topuk kırılınca Leyla düşüyor peruk çıkıyor makyajı akıyor
Leyla tekrar 165 lere geri dönüyor ..derken höstat oratlıktan kayboluyor
bir zaman sonra diyorki ee ben size 2 ay önce
bu Leyla nın boyu 180 olur demiştim der bir de kendini haklı çıkarır
takip etseydin der çıkar işin içinden
Prenses buradaki Leyla sen değilsin
Sen bir elmastan daha değerli dünyamızı aydınlatan güneş gibisin![]()
senin varlığın TÜRK varlığına armağan olsun
alımlı güzel bir bayan bir saat içinde
:Bir Anda Sabah Olmaz Ebeda
"Yatırım Tavsiyesi Değildir!"... Eğitim ve Bilgi amaçlı paylaşımlar yapıyorum.
Ne demek canımın içi sen iste yeter ki çiküfte bile yoğururum sana
Abim,
Grafik teknik olarak gideri var mı var. ekmek çıkar mı, çıkar...
Yanlız. Küçük bir sorunumuz var. Boy sorunu olan. Şimdi yanlış anlamanı istemem, ama ne olursa olsun patron dürüst olsun derim. Patron şeytana pabucunu ters giydirecek kapasitede biri olduğu için fazla kıpraşmazsak içerde kalır beklersek. Olur.
Son 1 aylık AKD ye baktım sanırım, emin değilim bir grup girmiş ve tecavüze uğramışa benziyor. alımlar ve lot miktarları K/Y alımları gibi. yani biri sürüklemiş içeri milleti 1-2 günde güzel gitmiş ama sonra herkese pabucu ters giydirmişler. Trade edenler bile terste kalmış. Satmayıp bekleyenleri görmek için gün gün bakmak lazım. ama iş yapar. Fakat burda da Meri faktörü var. Elinde yaklaşık 1.12x.xxx lot var. o beni düşündürmüyor. Meri burda al gülüm ver gülüm modunda. Burada asıl tehlike AK ve ALB menkul.. Hiç bir K/Y ALB menkul ü kullanmaz bence.. ALB elindeki malı bir anda pazara çıkartırsa herkesi titretir. 2xx.xxx lot var. Onun peşinden de AK geliyor onda da 500.xxx paket mal var. maliyetleri gayet düşük. Ama başka ilginç bir nokta sanki K/Y nın kullandığı kurumları kullanan Bir tane BY var içerde. mal dağınık ve gizlenmiş bir halde sanki. birden kademelerin kalınlaşacağı bir ortamı, her an hazırlayabilecek ortam var. Yani öyle pattadanak malı kademeden çekmek çok mantıklı gelmiyor.
her türlü içerde hareket edersin. En kötü aldığında 3-5 gün yatabilirsin.
21-01-2021 / 19-02-2021 1 aylık AKD SATICI Taraftaki diğer bizi ilgilendiren yüklü mal.
15-02-2021 /19-02-2021 1 haftalık AKD ALICI Taraftaki bizim aradığımız kayıp mal yaklaşık aynı rakamlara denk geliyor eksik olanlarsa MERİ DE park etmiş halde ..
Yani herşeyi hazırlamışlar. helva yapmaya gidiyorlar amma dikkatli olmakta fayda var. Malum sebepler ..
İçerde kalırım hiçte keyfim bozulmaz dersen sen bilirsin. Biraz geniş davranmak lazım abi içerdeyken.
Şu kademelerin hepsi satıcı tarafında 100.xxx li rakamlar olsaydı yani orda 1.xxx.xxx lot olsaydı hiç düşünme balıklama dal derdim.
Ama sanki al şurdan bi 50.000 lik sanki kademe kalkacakmış gibi duran tahtalar, her alımında 1 kademe pasife vura vura elindekini donuna kadar alacak ortam..
O yüzden kademelerden küçük lotlar alıp izlemek gerek. Biliyor musun ben hiç işlem yapmadım bu hissede. Ama yapmayacağız anlamı çıkmasın.![]()
En kötü boyumuzun ölçüsünü alırız.
En son not : tahtada 19-02-21 tarihli AKD içerde grup olduğu izlenimi uyandırıyor.
Acı veriyorsa geçmiş; geçmemiş demektir.
" Artık üç kişi takılıyoruz. Ben...Keyfim...Ve kahyası...Gerisinin......"
emeklerine sağlık selimcan
taşıcıyım kullanıcı değil
yılığı falan temiz duruyor
250 üzeri kaldığı süreç taşırım
altında bi çakallık yapıp zaten çıkarım![]()
:Bir Anda Sabah Olmaz Ebeda
Yer İmleri