Sayfa 970/996 İlkİlk ... 470870920960968969970971972980 ... SonSon
Arama sonucu : 7962 madde; 7,753 - 7,760 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz X

Sadece kraliçe bile ülke olarak bizim total gücümüzden fazlasına sahiptir.

2.  Alıntı Originally Posted by hkm Yazıyı Oku
    Bir de ingiltere sadece ingiltere mi,ingiltereye göre kararlar alan kaç ülke var araştırmak lazım.
    Bence daha onemli ozelligi, Ingiltere'de suc oranlari belki bizden daha cok ama adam basediyor.

Bunu incelemek lazim.

Alıntı Originally Posted by Tinaz Yazıyı Oku
    Bence daha onemli ozelligi, Ingiltere'de suc oranlari belki bizden daha cok ama adam basediyor.

Bunu incelemek lazim.
    Valla ingiltere imparatorluğu üzerinde güneş batmıyordu.Yüz küsur yıl içinde ne oldu, tüm gücünü kayıp mı etti,ingiltere öyle yabana atılacak bir ülke kesinlikle değildir.Ha osmanlı da güçlüydü derseniz,imparatorluk kurmuş devletler arasında en akılsızı biziz bunu kabullenmek lazım.

Türkiye Petrolleri Anonim Ortaklığı (TPAO) tarafından denizlerdeki petrol ve doğal gaz aramalarında kullanılmak üzere satın alınarak 2013 yılında faaliyetlerine başlayan sismik araştırma gemisi "Barbaros Hayrettin Paşa", Tuzla Limanı'na geldi.

5. Gecen gun konu oldu.

Acaba Osmanli Malta adasini almis olsaydi, bugun o ada bu gucte olurmuydu ?

Yoksa, bizim Bozcaada, Gokceada gibi iki adami ?

6.  Alıntı Originally Posted by bzaferb Yazıyı Oku
    Yanlişıniz var..

Kendimden ornek vereyim, 20 gün once hayatimda ilk defa 7.08 den dolar yatirimi yaptim.

50000$

6.50 de bir 50000 daha yaparim.

6 da bir 50000 daha..

Malesef reisimizden ogrendigimiz bu...

TL isen kesin zarar edersin...

SM-N770F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Demekki seninde bilinçaltında 6,5 yatıyor yakalandın bende 6,89 da geldiğinde 100k dolar aldım 6,95 e geldiğinde sattım bir forumdaş o gün dedi bekleseydin 7.03 ten satardın cevap dahi yazmadım

Bugün kur 6,95 gelsin bir 6,70 e 150k daha alırım böyle böyle benim dolar maliyetim düşecek daha fazla

Yine dolar gayme topigi deye başka bir yere daldım galiba, oradakiler ABD ne üretiyor deye sormazdılar sanırım?
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

Alıntı Originally Posted by hkm Yazıyı Oku
    Valla ingiltere imparatorluğu üzerinde güneş batmıyordu.Yüz küsur yıl içinde ne oldu, tüm gücünü kayıp mı etti,ingiltere öyle yabana atılacak bir ülke kesinlikle değildir.Ha osmanlı da güçlüydü derseniz,imparatorluk kurmuş devletler arasında en akılsızı biziz bunu kabullenmek lazım.
    Coğrafi konumu iyi bir noktada değil, uzun tedarik yolları var. Denizlerdeki üstünlük bitince gücünü kaybetmesi gayet doğal.
    Ama eski sömürgelerinden beklenenden daha az problemle ayrılması başarıdır.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    O egeli ben değilim

Sayfa 970/996 İlkİlk ... 470870920960968969970971972980 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •