Sayfa 973/996 İlkİlk ... 473873923963971972973974975983 ... SonSon
Arama sonucu : 7962 madde; 7,777 - 7,784 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz X

1. Çok basit bir sorum var. Arabanızda elektrik arızası var bunun için lastikciye mi gidersiniz. Motor arızası için döşemeciye mi gidersiniz. Bizde 18 yıl boyunca doktor tarım bakanı oldu. Kaç çeşit millî eğitim programı uygulandi başarı yok. 200 üniversite var. Geçenlerde yardım istedim. Elektrik elektronik mühendisliği bölümü mezununa iş aradik. Market te çalışacak artık iş bulursa. Bu bölüm ülkenin en iyi bölümünden biri.

2. Ben ülkeyi yönetiyor olsam. Sadece tarım ve hayvancılık ile bu ülkeyi ayağa kaldırırım. Bu sektör enerjiden giyime süs eşyaları ayakkabı gübre gıda vs her şeyi ayağa kaldıran bir sektör. Planlı ve kalkınmaya yönelik. Bizde plan yok. Bir sene patates bir sene sarımsak bir sene domates uçar. Bakın yerli domateste sinek hastalığı var ithal tohumda bu yok. İthal tohumun domatesi olunca çekirdeğini ek kocaman dallanır budaklsnir ama domates vermez. Sineğin bile yemediği domatesi yiyoruz.

3. Tarım ve hayvancılık plansız programsız olduğu için. Eti her yerden, deriyi doğu asya dan. Enerjiyi Rus ve Araplar dan. Hiç bir bakım su vs istemeyen bademi bile ithal ediyoruz. 300 koyunun gölgesinde yatacağı cevizi ithal ediyoruz. Ha paramız varsa alıyorduk. Eee ne oldu para mı yok şimdi.

Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Çok basit bir sorum var. Arabanızda elektrik arızası var bunun için lastikciye mi gidersiniz. Motor arızası için döşemeciye mi gidersiniz. Bizde 18 yıl boyunca doktor tarım bakanı oldu. Kaç çeşit millî eğitim programı uygulandi başarı yok. 200 üniversite var. Geçenlerde yardım istedim. Elektrik elektronik mühendisliği bölümü mezununa iş aradik. Market te çalışacak artık iş bulursa. Bu bölüm ülkenin en iyi bölümünden biri.
    Mesele her geçen gün eğitim kalitesinin düşmesi, mesela alelade bir Resim ve Elişi ile Beden Eğitimi öğretmeni olan Ismail Hakkı Tonguç'un, hem de Osmanlı döneminde başlayan eğitimine bakın, bir de bugünkü doktorların eğitimine.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Ben ülkeyi yönetiyor olsam. Sadece tarım ve hayvancılık ile bu ülkeyi ayağa kaldırırım. Bu sektör enerjiden giyime süs eşyaları ayakkabı gübre gıda vs her şeyi ayağa kaldıran bir sektör. Planlı ve kalkınmaya yönelik. Bizde plan yok. Bir sene patates bir sene sarımsak bir sene domates uçar. Bakın yerli domateste sinek hastalığı var ithal tohumda bu yok. İthal tohumun domatesi olunca çekirdeğini ek kocaman dallanır budaklsnir ama domates vermez. Sineğin bile yemediği domatesi yiyoruz.

Harıld yani.

Emme Türk köylüsüne marabalık yakışmaz, şeherlerde tuğla taşıtalım.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

6. Aynen bu tarım hayvancılık tespitine katılıyorum ben de. Göç meselesinin yarattığı sosyoekonomik dalga da cabası.

Geçen bahsettiğim vatandaş;

7.  Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku
    Mesele her geçen gün eğitim kalitesinin düşmesi, mesela alelade bir Resim ve Elişi ile Beden Eğitimi öğretmeni olan Ismail Hakkı Tonguç'un, hem de Osmanlı döneminde başlayan eğitimine bakın, bir de bugünkü doktorların eğitimine.
    Çankırınin bir ilçesinde kadın doğum uzmanı hiç doğum yaptirmamış. Geleni sevk ediyor. Adam ürolog sünneti bilmiyor. Aile hekimi kandan gebelik testini bilmez. Bu genel değil ama var.

8. Ben özel hastane de çalıştım. Beyin cerrahi vardı. Adamın her bel fıtığı ameliyatında 4-5 ünite kan hazırladık. Hastanın Aortunu bile kesti sakar, hastalar canını Zor kurtarıyordu bundan Sonra bu gitti başka bir beyin cerrahi geldi. Bu cerrah nerdeyse hiç kan istemedi. 75-80 yaşında adam bel fıtığı ameliyatı oldu akşam yürüyerek çıktı. Eğitim kalite farkı.

Sayfa 973/996 İlkİlk ... 473873923963971972973974975983 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •