-
ispatlanması bu kadar kolay olan yolda ne iddia ediyorsun.defalarca buraya senin gibi dangalakları susturmak için yapıştırdım ama ayıp olmasın diye sildim.
yıllarca matematik dersi verdim.(öğretmen değilim öys sonuç belgesinin referansı ile); bir toplumda ortalama zeka 105 tir.
ne kadar kişi üstün zeka ise(120), o kadarda bunun simetriği vardır (90) IQ
NORMAL HAYATTA BUNLARDAN UZAK DURUN.ama bu forumda-sosyal medyada bu mümkün değil.gelir araştırmadan,seni tanımadan konuşur.şimdi ağzına tıkama vakti.ben sana agır gelirim.zaten eski forum elemanı olsaydın bu haltı etmezdin.
-şimdi TÜM ESKİ FORUMDAŞLAR benim 2007 bahar ayından beri VOB da olduğumu bilir (e muhtura haftasıydı).bu somut bir olaydır..gerek forum yönetimi,gerek mesajlara,arşive bakılırsa bu NET OLARAK ORTAYA ÇIKAR..2 kere battığımı da söylemiştim.
-ÇOMAR AKLIYLA gelip te bana akıl verme.burada gerektiğinde trentte beklemesini de biliriz,trade etmesini de.gün gelir bir aylık poz.,gün gelir 2 saatlik pozisyon..
ha 100/140 kontrat meselesi işine en kolayı...
akıllı ol.basit mat. denklemi kuramayan aklınla seni sarma yapacak adama bulaşma..

27 ocak..bir anı..yakın zamanlarında var..ama kafası basmadığı için ürün alıp-satmaktan başka tercihi olmayan vasıfsıza bu gelsin..
Son düzenleme : ABKA; 23-02-2021 saat: 07:24.
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri