Fas, Türkiye ile olan uçuşları 15 gün askıya aldı. fas bile bize posta koyuyor...
1 haftadır başta froto ile endeks tutup diğer tahtalardan çıkıyorlar.
Originally Posted by akcay Fas, Türkiye ile olan uçuşları 15 gün askıya aldı. fas bile bize posta koyuyor... kral hasan thyao short açmış, ondan sonra açıklama yapıyo sen kimsin lan hırbo hasan, yedirtirler sana o shortları yürü be turkish airlines euroleague, yolla üçlüğü
Originally Posted by KaraKemal kral hasan thyao short açmış, ondan sonra açıklama yapıyo sen kimsin lan hırbo hasan, yedirtirler sana o shortları yürü be turkish airlines euroleague, yolla üçlüğü üçlükler peşpeşe geldi, faslı hasan parkeyi yalıyor thy-tav dahil bir portföy boşaltma denemesi yaptım, taktik satış tabii herşeyi satınca, portföy boş görünmesin diye az bi short açtım
Originally Posted by KaraKemal üçlükler peşpeşe geldi, faslı hasan parkeyi yalıyor thy-tav dahil bir portföy boşaltma denemesi yaptım, taktik satış tabii herşeyi satınca, portföy boş görünmesin diye az bi short açtım shortta fayda yokmuş kapadım, malları yerine koydum
Forum Rules
Yer İmleri