Artan

12,32 10 18:10
133,10 10 18:10
17,95 9.99 18:10
83,65 9.99 18:10
16,25 9.95 18:10
Artan Hisseler

Azalan

3.600.000,00 -10 18:10
37,48 -9.99 18:10
289,00 -9.97 18:10
4,07 -9.96 18:10
28,32 -9.87 18:10
Azalan Hisseler

İşlem

7.468.048.809,25 18:10
6.326.164.607,21 18:10
5.831.811.390,32 18:10
5.767.830.718,38 18:10
5.524.156.276,00 18:10
Tüm Hisseler
Sayfa 1/2 12 SonSon
Arama sonucu : 8015 madde; 1 - 8 arası.

Konu: Viop-XXXI

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1.  Alıntı Originally Posted by indregandi Yazıyı Oku

hedefe girdi, daha aşağısını öngörmüyorum bu banttan dönüş yapacağını düşünmekteyim,

ytd

fakat orta vadede kaliteli long çıkacağını da düşünmüyorum, %10 + (bumerang) civarı bir tepiş sonrası orta vade yayık ayranı şeklinde hareket edeceğini,zaman da verdiğim 60 haftalık zamansal hareketin son 8+17=25 inde agresif long üreteceğini,

ancak yine de usd zaman analizinde 60 hafta bütününde ''long tut'' olduğundan sabırlılar buradan bu banttan alıp tutabilir düşüncesindeyim,

bkz zaman analizleri, bakz tüm analizler

ytd:yatırım tavsiyesi değildir
    bkz sayfa 290

görüntüye göre 2 daha yüksek olasılık, 1 için eh işte hedefi tam olmasa da bu seviyelerden görüldü kabul edersek 1 e doğru tekerrür düşüş daha düşük bir olasılık,

günlük indikatörlerden ve 1 martta halk bank davasından durum takip edilebilir, son bir bantta 1 doğru tekerrür düşüş olsa dahi buralaradan alım düşüncem değişmez,..

ytd
    burada yapılan analizler, bilgi ve paylaşımlar
    yatırım tavsiyesi değildir,...

2.  Alıntı Originally Posted by indregandi Yazıyı Oku

hedefe girdi, daha aşağısını öngörmüyorum bu banttan dönüş yapacağını düşünmekteyim,

ytd

fakat orta vadede kaliteli long çıkacağını da düşünmüyorum, %10 + (bumerang) civarı bir tepiş sonrası orta vade yayık ayranı şeklinde hareket edeceğini,zaman da verdiğim 60 haftalık zamansal hareketin son 8+17=25 inde agresif long üreteceğini,

ancak yine de usd zaman analizinde 60 hafta bütününde ''long tut'' olduğundan sabırlılar buradan bu banttan alıp tutabilir düşüncesindeyim,

bkz zaman analizleri, bakz tüm analizler

ytd:yatırım tavsiyesi değildir
     Alıntı Originally Posted by indregandi Yazıyı Oku
    bkz sayfa 290

görüntüye göre 2 daha yüksek olasılık, 1 için eh işte hedefi tam olmasa da bu seviyelerden görüldü kabul edersek 1 e doğru tekerrür düşüş daha düşük bir olasılık,

günlük indikatörlerden ve 1 martta halk bank davasından durum takip edilebilir, son bir bantta 1 doğru tekerrür düşüş olsa dahi buralaradan alım düşüncem değişmez,..

ytd

bkz önceki ve daha önceki yorumlar

3.  Alıntı Originally Posted by indregandi Yazıyı Oku

bkz önceki ve daha önceki yorumlar

hedefe girdi ama henüz oturmadı(2 nolu bant ), bumerang demiştim bumerang devam ediyor,...
    bkz önceki analizler

4.  Alıntı Originally Posted by indregandi Yazıyı Oku

hedefe girdi ama henüz oturmadı(2 nolu bant ), bumerang demiştim bumerang devam ediyor,...
    bkz önceki analizler

bkz/ytd

5. Sn. Indregandi elinize sağlık. Bar kapanışını baz alırsak sistem performansı nasıl backtestlerde? Bu sistemi canlıda kullanıyor musunuz?
     Alıntı Originally Posted by indregandi Yazıyı Oku

bkz/ytd
    SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

6.  Alıntı Originally Posted by nosfecagri Yazıyı Oku
    Sn. Indregandi elinize sağlık. Bar kapanışını baz alırsak sistem performansı nasıl backtestlerde? Bu sistemi canlıda kullanıyor musunuz?

SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    sayın nosfecagri, sistemle hiç işim yok, bahsettiğiniz manada testte yapmadım, ama merak ediyorsanız içinde tutarsız kabul edilen zig zag ve bildiğiniz most var, daha ziyade çizgileri desteklesin diye veriyorum ve zaten günlük, günlükle ne derece trade edilebilir???

minörlerde de fena değil ama bu sistem bir de çok yeni, ama benimde dikkatimi çekti, iyi gidiyor, most zizg zagı dizginliyor olabilir, hiç bir fikrim yok açıkçası, çalışan biri olarak bunu gözleyecek zamanım da yok,...

7. THY yi böyle görüntülemiş

8.  Alıntı Originally Posted by indregandi Yazıyı Oku

bkz önceki analizler

bkz önceki, daha önceki ve ilk yazılanlar,

7.75 civarına 6.90 lardan(alt bant) beklentim vardı ama umarım 7.75 leri de daha yukarı tepip gitmez (24 hafta ilk analizden bu yana kalan için) ''yayık ayranı'' demiştim ama,,

zaman analizlerinde 60 haftanın son 17 haftasına da agresif demiştim, 8 hazırlayıp 17 vuracaktı, hatırlayın bkz zaman analizleri,...

ilk bölüm(yayık ayranı dediğim) tutarsa ki bu büyük olasılık son 17 haftaya hedef fiyat koyacam usd ye,..

Sayfa 1/2 12 SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •