Originally Posted by Bakışaçısı Reverse long 1577,50... Reverse short 1587,50...
Burada yer alan paylaşımlarım asla yatırım tavsiyesi değildir. Benim görüşümdür.
Originally Posted by Bakışaçısı Reverse short 1587,50... HOcam hangi sistemi kullanıyorsunuz....birde değişim yaptığınızdA HEMEN YAZARSANIZ ...DAHA FAYDALI OLUR.....TEBRİKLER...
Originally Posted by TOKATYILDIZI470 HOcam hangi sistemi kullanıyorsunuz....birde değişim yaptığınızdA HEMEN YAZARSANIZ ...DAHA FAYDALI OLUR.....TEBRİKLER... Teşekkürler hocam, değişim yapınca yazıyorum genelde, iş güçten müsaitlik olursa tabii.
Originally Posted by bakışaçısı teşekkürler hocam, değişim yapınca yazıyorum genelde, iş güçten müsaitlik olursa tabii. dış borsalar toparlanıyor bu arada....
Originally Posted by TOKATYILDIZI470 dış borsalar toparlanıyor bu arada.... Öyle görünüyor. Çin -2, Güney Kore -2,45 Japonya -1,61 boşa kapatmadı diye düşünüyorum.
daha önce sistemler-yorumlar ahenk içindeydi.. şimdi bir bakıyorum bıst100, bıst30 farklı.biri al diğeri sat. bu kadar farklılığı ilk defa görüyorum..
Forum Rules
Yer İmleri