Sayfa 714/909 İlkİlk ... 214614664704712713714715716724764814 ... SonSon
Arama sonucu : 7266 madde; 5,705 - 5,712 arası.

Konu: TCELL - Türkcell

Bedelodenmistir Guest
    new york borsasında yükselse bile adamlar şu tek uygulamaya bakıp 100 milyar dolar değer biçseler bile geliyorsun bu düzene yenik düşüyorsun..

Bedelodenmistir Guest
    düzen bu...

düzen...

Alıntı Originally Posted by Bedelodenmistir Yazıyı Oku
    20 yıl önce 20 milyar dolara arz edilmiş ki o zaman ne teknolojisi vardı hiçbirşey. şuan nerede 5 milyar dolar...

20 yıl önce amazon facebook microsoft apple neredeydi abi..

ülkede yatırımın özeti bu..
    trcell değerlenmemesinin sebebi yüksek borç oranı. borçlar azaldıkça özkaynak ve karlılık artacak.

Bedelodenmistir Guest
     Alıntı Originally Posted by Cilginfenci Yazıyı Oku
    trcell değerlenmemesinin sebebi yüksek borç oranı. borçlar azaldıkça özkaynak ve karlılık artacak.
    boş bir mesaj daha..

5.  Alıntı Originally Posted by Bedelodenmistir Yazıyı Oku
    imtiyaz olmasa idi bu yapı çerçevesinde diğer ortak borsadan aman hisseleri alır şirketi kaptırırz korkusu olacaktı ama bu şekilde gene yok.. veya başka birisi diğer ortağın payı alıp borsadan da alım yaparak şirketin hakimi olabilirdi.

gene geliyoruz imtiyaza takılıyoruz niye alsınlar..

temettü hariç ağa bir faydası var mı bu hususun...

çok düşünmek gerek....

neden böyle sürekli..
    Bunu ben de aynen katılıyorum, nitekim çok düşük bir hisse oranı ile şirketin bütününe hakim olup onu yönetiyor olmak, her şey bir yana, hiç de demokratik bir durum değil ve bu durum ayrıca, % 50'den fazlası halka açık olan bir şirketi, onun halka açık hisselerini toplayarak ele geçirmek isteyen yatırımcıları kesinlikle bu tarz bir hisseye yatırım yapmaktan caydıran bir unsur niteliğinde.

Teşekkürler.

Yatırım tavsiyesi değildir.

Alıntı Originally Posted by Bedelodenmistir Yazıyı Oku
    boş bir mesaj daha..
    boş diyip küçük göreceğine fikirlerini paylaşırsak bizde aydınlanırız.

Bedelodenmistir Guest
    hisselerin bir hakkı değeri yok abi. padişahım çok yaşa düzeni. ne hakkı var oy temettü. ee yönetim kurulunu imtiyaz atıyor %50 den fazlasını..

boş abi geç..

100 milyar dolar diyorum adam gelmiş %1 borç var diyor komedi yav..

tiyatro...

Bedelodenmistir Guest
    küçük enişte yatırımcının içinden geçti tahsisli yaptı. hayalleri yıktı millet defter değerine göre 0.20 de kağıt alıyordu içinden geçtiler ne oldu hiç.. %49 halka açık dev kurumda..

geçiniz abi..

enişte içimizden geçiyor sürekli... her yerde.. yarabbi hep bana hep bana verdikçe veriyor...

Sayfa 714/909 İlkİlk ... 214614664704712713714715716724764814 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •