Son dakika: Cumhurbaşkanı Erdoğan: Kanal İstanbul'un teknik çalışması tamamlandı. Onlara rağmen, inadına yapacağız.
Dediğiniz gibi sn. egeli , bu işte bir kumpas var. Tam da hergün 3-5 ilde LEBALEP ( doğrumu yazdım acaba ) kongreler yapılırken, özgüven tavan yapmışken , 128 mly. doların hesabını anlatırken arkadan birileri sabote ediyor !! Belki de parti içinden bile birileri kendi çapında '' gitsin de biraz da ben nasipleneyim '' kafasıyla ayak kaydırma oyunlarına girebilir. Komple bu konvertıbl para işinden çıkmak lazım. Ne işi var gavur parasının müslümanın cebinde ...
herifte 50 çeşit yalan bi arada tüm araba firmaları zamlarını 1 i ila 7 si arası yapar
2. ellerde artış geleceksede 7 sinde hepsi artar en geç 10 unda zamlanır.
sıkıyo
at yalanını inanmayanı sevsinler
bizim kuzu vardı oda kadıköyde inşaatlarda gece bekçiliği yapardı.
ama 2 duble attımı kendini nasrullah ayan sanardı
borsaya tırları yanaştırır yükler dururdu
bir halt olacağı yok.
Brent petrol 66 dolar oldu.
Bizim için çok can sıkıcı bir yükseliş yaşanıyor.
Petrolde dışa bağımlıyız. Maliyetler artıyor.
20 tane naylon poset 20 TL. iyimi.
Çok isterdin ama seni sevindirmeyeceğim maalesef geceleri de çok rahat uyuyorum ayrıca siz muhasebesini tutmayın işinize bakın 6,5 hedefim hala var bugün bir kısmını verdim yarın 7,3 dan diğerlerini vericem ki hepsini 7,3 dan bozmuştum o kur yine 7 altına gelecek buraya not düşün öyle %17 faizde bu hareketleri ekstrem şeyler olmadıkça yapamaz bugün yarın ne kazandıysam kaZandım kim alıyor 2-3 günde 70-80 bin tl...
Ay sonunda tekrar konuşuruz
Yer İmleri