Sayfa 40/1000 İlkİlk ... 3038394041425090140540 ... SonSon
Arama sonucu : 7999 madde; 313 - 320 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XI

Alıntı Originally Posted by ressam Yazıyı Oku
    Ben şahsen artık maaşımı dövizle almayacağım ( sanki veriyorlar da ) . Dövize de dönüp bakmam bile ) Bir de şu döviz dedikleri şeytan bize bakmasa işte o zaman huzur bulacağız. Başkanın yeni başlık açmasını beklemiş sanırım. Cuma günü mü açmıştı bu başlığı ?
    yok pazartesia çtım ama öncekinide ben açmıştım dolarcıalrın ocağına incir ağacı dikecektim az daha
    bir halt olacağı yok.

Son dakika: Cumhurbaşkanı Erdoğan: Kanal İstanbul'un teknik çalışması tamamlandı. Onlara rağmen, inadına yapacağız.

3.  Alıntı Originally Posted by Egeli Yazıyı Oku
    Tam esnaf dolar zamlarını geri alacakken bu artış talihsizlik oldu.
    Diğer yandan tam döviz düşerken, önce albayrak konusu devamında, bugün ki mb kararı ilginç geldi. Sanki bir anda geçmiş günlere geri döndük.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Dediğiniz gibi sn. egeli , bu işte bir kumpas var. Tam da hergün 3-5 ilde LEBALEP ( doğrumu yazdım acaba ) kongreler yapılırken, özgüven tavan yapmışken , 128 mly. doların hesabını anlatırken arkadan birileri sabote ediyor !! Belki de parti içinden bile birileri kendi çapında '' gitsin de biraz da ben nasipleneyim '' kafasıyla ayak kaydırma oyunlarına girebilir. Komple bu konvertıbl para işinden çıkmak lazım. Ne işi var gavur parasının müslümanın cebinde ...

herifte 50 çeşit yalan bi arada tüm araba firmaları zamlarını 1 i ila 7 si arası yapar
    2. ellerde artış geleceksede 7 sinde hepsi artar en geç 10 unda zamlanır.
    sıkıyo
    at yalanını inanmayanı sevsinler
    bizim kuzu vardı oda kadıköyde inşaatlarda gece bekçiliği yapardı.
    ama 2 duble attımı kendini nasrullah ayan sanardı
    borsaya tırları yanaştırır yükler dururdu
    bir halt olacağı yok.

Brent petrol 66 dolar oldu.
    Bizim için çok can sıkıcı bir yükseliş yaşanıyor.
    Petrolde dışa bağımlıyız. Maliyetler artıyor.

6. 20 tane naylon poset 20 TL. iyimi.

7.  Alıntı Originally Posted by balbatros Yazıyı Oku
    Tl ye geçmekle uykuların kaçmaya başladı mı?

Eğer başladıysa insanlar neden dolarını bozmadığını da anlamışsındır.

Eğer anlamadıysan anlaman yakındır.

Hani insanlara öğüt veriyordun ya, şu kadar bozdum faize bu kadar koydum falan.

o bakımdan yazıyorum sana.
    Çok isterdin ama seni sevindirmeyeceğim maalesef geceleri de çok rahat uyuyorum ayrıca siz muhasebesini tutmayın işinize bakın 6,5 hedefim hala var bugün bir kısmını verdim yarın 7,3 dan diğerlerini vericem ki hepsini 7,3 dan bozmuştum o kur yine 7 altına gelecek buraya not düşün öyle %17 faizde bu hareketleri ekstrem şeyler olmadıkça yapamaz bugün yarın ne kazandıysam kaZandım kim alıyor 2-3 günde 70-80 bin tl...
    Ay sonunda tekrar konuşuruz

8.  Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    herifte 50 çeşit yalan bi arada tüm araba firmaları zamlarını 1 i ila 7 si arası yapar
    2. ellerde artış geleceksede 7 sinde hepsi artar en geç 10 unda zamlanır.
    sıkıyo
    at yalanını inanmayanı sevsinler
    bizim kuzu vardı oda kadıköyde inşaatlarda gece bekçiliği yapardı.
    ama 2 duble attımı kendini nasrullah ayan sanardı
    borsaya tırları yanaştırır yükler dururdu
    Favoriye aldığım arabalar ve evlerden bahsediyorum siz farklı yerdesiniz...dolar 25-30 kuruş çıkınca arabası olan zam yapmayacak mı? Sen sanıyorsun ki bi doları olan kazanıyor

Sayfa 40/1000 İlkİlk ... 3038394041425090140540 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •