Sayfa 67/427 İlkİlk ... 1757656667686977117167 ... SonSon
Arama sonucu : 3415 madde; 529 - 536 arası.

Konu: ALKIM - Alkim Alkali Kimya A.Ş.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    ANKARA'nın batısı
    Gönderi
    2,733
     Alıntı Originally Posted by TUĞÇE Yazıyı Oku
    bu pandemi döneminde sabun hammaddesi sat,alka dan deve yuku kar rakkamı gelsin,ceo temedduden bahsetsin dandirik diğer şirketler gibi işlem gör.olacak sey degil...

Sayın TUĞÇE sabun değil detarjan hammaddesi satıyor, faliyet raporunda ben bugüne kadar sabunla ilgili hiç bir yazı okumadım.

Ve yurtiçindeki istisnasız bütün detarjan şirketlerine satışı varmış, malum evde çocuklarımın annesi habire detarjan istiyor dedim en iyisi ben bunun şirketine ortak olayım dedim ve ALKİM KİMYA'ya ortak oldum. ALLAH'ım ne kadar ömür verirse buradayım. Ve tabii herkes gibi bende öncelikle güzel bir bilanço ve temettü açıklamasını bekliyorum.

Herkesin gönlünce olsun.
    Malının üstünde oturamayan, oturup kalkmasını bilmeyen borsada NAH kazanır.
    İnandığı hissede kaşıntısı tutan, bir günde 30 dilberi becermeye yeltenen kazanovalar KAZANDİBİ olurlar. (Sultan1.Krokodil)

2. Fiyatlar, piyasaya orantılı tepki veriyor. Bu koşullarda bile en çok yükselenler varmı var? yüklenirlerse en çok yükselenler oluyor pek tabii.Bizim kağıda pek yüklenen yok, satışlarla endeksin eksiye geçmesi fena oldu. Doğal olarak endekse tepki veriyor. Bizim trendimiz henüz gelmedi. Ana trendler pek tabi manipüladen uzak olurlar. Önüne geçilemez. Ne zaman? bunu bilen köşedir zaten Beklemek lazım. Dişleri sıkıp kırıldığıyerekadar beklemek lazım.
    Yukarıda yazdıklarım sesiz düşüncemin klavyeye dökülmüş halidir. Kesinlikle, al sat tut tavsiyesi niteliğinde değildir. Kelin ilacı olsa kendi başına sürer.

3. Alka 75 kuruş temettu bakalım alkım ne verecek

4. kapasite artus yatırımı var ps yatırımı var, 50 krş. verse yeter

5. Hareketliliği görünce bugün, uzun bir aradan sonra yeniden girmiş bulunduk alkım e ve bilanço geldi. Beklenti neydi acaba? Bilgisi olan arkadaş ne der?

IN2010 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Ben söylediklerimden sorumluyum, anladıklarınızdan değil.
    Stefan Zweig

6. Yanılmıyorsam 170-180 aralığı normal beklenti idi çok güzel bir rakam geldi

7. hayırlı olsun güzel rakam beklentimizden 20 fazla,

8.  Alıntı Originally Posted by alikkkk Yazıyı Oku
    Yanılmıyorsam 170-180 aralığı normal beklenti idi çok güzel bir rakam geldi
    Teşekkürler..
    Temettuyu açıklar mi acaba bugün? Sonra mi aciklarlarlar. Bir sürü haber attılar da hangisinde olabilir bilmiyorum.

IN2010 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Ben söylediklerimden sorumluyum, anladıklarınızdan değil.
    Stefan Zweig

Sayfa 67/427 İlkİlk ... 1757656667686977117167 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •