Originally Posted by Bedelodenmistir 164.000 i delip geçer mi? peşinede 166.000 i deldi mi bu çocuk okur.. O kadar ilerisini göremiyoruz, bugün lük konuştuk
Hamdım Piştim Yandım
Originally Posted by manif 157.625 short, 158.125 alırsa oradan da. akşam 157.125 kapamıştık, sekmiş kuş. seken kuşun kafasına bir de 158.625 vuruldu. 158.125 ortalama ile güne başladık. ya nasip!
Originally Posted by *Bozkurt O kadar ilerisini göremiyoruz, bugün lük konuştuk Bende bugün demiştim aslında..
Originally Posted by Bedelodenmistir Bende bugün demiştim aslında.. Bugün ün direnci 1588 sonra 1591 destek 1580 sonraki 1566
Originally Posted by manif seken kuşun kafasına bir de 158.625 vuruldu. 158.125 ortalama ile güne başladık. ya nasip! MANİF pozisyon var mı...
Sen af yolunu tut, bağışla, uygun olanı emret, bilgisizlere aldırış etme.
short var. bu arada dediğim gibi ekgyo ve oyakc alım ile başlamış.
Originally Posted by gundwane Geçen yaptığım 6000 puan karı da silip komple zarara geçerek pozu kapadım..Kırdı gibi gözüküyor ama dönüp alırsa çok pis küfrederim.. Dün çok pis oyuna getirildik Tam da tahmin ettiğim gibi oldu.. Dün satan kendisi değilmiş gibi açtı bugün..
Emlak Konut 11. kez Kanal İstanbulu fiyatlıyo bugün, iyice sirke çevirdiler borsamızı...
Forum Rules
Yer İmleri