24.4 ile tekrar döndüm. Güzel fiyatlar. Endekste düşüşünü yaptı pinini bıraktı. Artık toplaması lazım
24.4 ile tekrar döndüm. Güzel fiyatlar. Endekste düşüşünü yaptı pinini bıraktı. Artık toplaması lazım
Vay be. 24 seviyesini bile gösterdiler.
Tahtayı izledim. Her türlü p.stluk dönüyor. Lot silmeler fiktif al ver işlemler. Yıllar geçse de alageyik tahtasındaki Yavsaklar değişmiyor malesef
31 mlyon lotu var piyasada adın CACOU TURİZM veya ZIRT KONGRE olsa şimdiye 5 e katlardı bu lot sayisiyla.Dolar artsa kasanda dolarda var herşey nin lehine ama her şey neden bizim aleyhimize olan döngüyü anlamıyorum. alarko yatirimcilari 2019 da 2-3 lira arası giderken şirkete mail atmişlar 2-3 ay sonra 6 ya sonra 10-12 lere gelmişti acaba alarko gayrimenkul yatirimcilardami yapsa
Algyo nun uzun yillardir tek gercegi var. Pd/dd orani 0.30 a gelince al, 1.00 e gidince sat.
Pandemiden sonra yeni bir döneme geçildi o dediğin 0,30 dd hayal artık rüyanda bile göremezsin.
Bilanço bugün seans sonu gelir muhtemelen dd dahada düşecek.
Ayrıca piyasanın bozulduğu dönemlerde f/k pd/dd şişmiş döviz borcu,TL borcu olan kar edemeyen balon şirketler daha çok sıkıntı olur.
Kredili işlem yapmayan orta uzun vade Yatırımcılar için hiç bir şey olmaz öyle yada böyle en az Alarkonun gördüğü pd/dd görecektir diye düşünüyorum.
Y.t.d.
Yer İmleri