Sayfa 359/932 İlkİlk ... 259309349357358359360361369409459859 ... SonSon
Arama sonucu : 7451 madde; 2,865 - 2,872 arası.

Konu: #OltayaTakılanlar

1.  Alıntı Originally Posted by BJK Coccinella Yazıyı Oku
    Göktuğ bey, grafikte çıkan mavi beyaz P harfinin anlamı nedir? Bir de kesik çizikli daralan üçgenin tam desteğinde yakalanmış hisse, farkettiniz mi?
    Hocam sisteminiz sıkışma temelli olduğu için bu durum birçok hisse gibi saholda da gerçekleşti. P harfi ise investing grafiklerinde mum çubuğu formasyonları da gösterilir 23 unde doji yıldız ayı formasyonu gerçekleşmiş bence çok kuvvetli bir mum çubuğu formasyonu değil ki zaten teyit görmedi henüz.

Alıntı Originally Posted by goktug Yazıyı Oku
    Hocam sisteminiz sıkışma temelli olduğu için bu durum birçok hisse gibi saholda da gerçekleşti. P harfi ise investing grafiklerinde mum çubuğu formasyonları da gösterilir 23 unde doji yıldız ayı formasyonu gerçekleşmiş bence çok kuvvetli bir mum çubuğu formasyonu değil ki zaten teyit görmedi henüz.
    Anladım Göktuğ bey, teşekkür ederim. Online analizin yabancısıyım.
    “Başarısızlık yeniden ve daha zekice başlayabilme fırsatından başka bir şey değildir.” Henry Ford

Alıntı Originally Posted by BJK Coccinella Yazıyı Oku
    İnsan alışkanlıklarından vazgeçemiyor. Yeniliklere açık biri değilim. Bir de buna yaş eklenince olmuyor işte. Malesef olmuyor...
    “Başarısızlık yeniden ve daha zekice başlayabilme fırsatından başka bir şey değildir.” Henry Ford

4.  Alıntı Originally Posted by BJK Coccinella Yazıyı Oku
    Rica ederim Tolga Hocam. Bu arada bir şey sormak isterim hocam. Diyelim ki hocam bir senet 20 kriter ile sisteme girdi. Zaman içinde inip çıktı sonra yeniden sisteme takıldı ve öncesinde onay almadığı diğer 13 kriterden bazıları da teyit edildi bu arada öncesinde onay aldığı kriterlerden bazılarında ise teyit gelmedi. Bu durumda hisse önceden onay almadığı diğer kriterleri de sağladığı için sistemsel olarak güçlenir mi yoksa bazı onay kriterlerini de kaybettiği için önceki hali ile mi değerlendirilir

Eğer anladıysam kısa cevap şu; Son hali ile değerlendirilir. Soruyu anlayıp anlamadığım konusunda emin değilim de...

6.  Alıntı Originally Posted by BJK Coccinella Yazıyı Oku
    İnsan alışkanlıklarından vazgeçemiyor. Yeniliklere açık biri değilim. Bir de buna yaş eklenince olmuyor işte. Malesef olmuyor...
    Ben de bu konudan muzdaribim hocam arkadaşlarımdan biri Alıskanlıkların Gücü adlı bir kitabı önerdi bana bu bununla ilgili yakın zamanda okumayı planlıyorum eğer ben de işe yararsa mutlaka sizinle de paylaşırım

7.  Alıntı Originally Posted by BJK Coccinella Yazıyı Oku
    Eğer anladıysam kısa cevap şu; Son hali ile değerlendirilir. Soruyu anlayıp anlamadığım konusunda emin değilim de...
    Ben tam anlatamadım hocam. Tekrarlayım bir senet 20 kriter ile sisteme takıldı diyelim belirli bir zaman sonra yeniden sisteme düştü ama bu sefer teyit almadığı 5 kriter de gerçekleşti ama öncesinde teyit aldığı 5 kriter kayboldu ve yine toplam 20 kritere sahip oldu. Öncesinde gerçekleşmeyen 5 kriterin de gerçekleşmesi senedi güçlendirir mi yoksa son hali ile mi degerlendirilir

Alıntı Originally Posted by goktug Yazıyı Oku
    Ben de bu konudan muzdaribim hocam arkadaşlarımdan biri Alıskanlıkların Gücü adlı bir kitabı önerdi bana bu bununla ilgili yakın zamanda okumayı planlıyorum eğer ben de işe yararsa mutlaka sizinle de paylaşırım
    Teşekkür ederim.

Sayfa 359/932 İlkİlk ... 259309349357358359360361369409459859 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •