Sayfa 9/1002 İlkİlk ... 78910111959109509 ... SonSon
Arama sonucu : 8011 madde; 65 - 72 arası.

Konu: Cafe Trend&Trade - V

Alıntı Originally Posted by Filozof Yazıyı Oku
    Elinize sağlık
    Kıymetimi bilin, başkan sürekli cunup gezdiği için, dolar gayme başlığını ona açtırdım, burası temiz bir başlık olduğundan, burayı da ben açtım.
    Son düzenleme : reha kaya; 25-02-2021 saat: 23:16.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Dünyadan uzak
    Gönderi
    24,445
     Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku
    Kıymetimi bilin, başkan sürekli cenabet gezdiği için, dolar gayme başlığını ona açtırdım, burası temiz bir başlık olduğundan, burayı da ben açtım.
    Sizin de elinize sağlık
    Bistte sadece Egeen vardır; geri kalan her şey pul koleksiyonculuğudur.
    Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler kendime aldığım notlardır.Bu bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir

Alıntı Originally Posted by seer Yazıyı Oku
    Abd 10 yillikları felan hikaye,Damat gündeme geldigi gün başladı kriz, birde ortaya çikarsa eyveh eyvah )))

SM-N910C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Bırakın neredeyse ne yapıyorsa yapsın bize ne al sana damat
    ULU ÖNDER MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
    MUTLULUĞUN SIRRI ÖZGÜRLÜKTÜR. ÖZGÜRLÜĞÜN SIRRI CESARETTİR/EN ACIMASIZ HAYVAN İNSANDIR.

4. Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
    Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!

5. Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.

6. Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.

7. Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.

8. Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.

Sayfa 9/1002 İlkİlk ... 78910111959109509 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •