Alıntı Originally Posted by yuzdeoncu Yazıyı Oku
Hocam bence arsan artik bu rakamlarin uzerinde kolay kolay blanco getiremez..Elektrikten aldigi temettu zirve yapti zaten.dogalgazdanda bir kac yil daha para kazanamaz gibi.tekstil zaten tirt.pek tekstilinde anladigim kadariyla isin uzerinde durmuyorlar.bossa sasa yunsa gibi uretim fabrika buyimeleri yok.Yillik 100 milyon karlari bir kac yil gecebilecegini sanmam.
Zaten 2021 blancosu haftaya belli olur.akedas temmetusuyle maglum.
Artik sebebsiz gitmesi lazim gibi bence..
Yani buyume beklerseniz ben fikrimi degistirdim sanayi sirketleri gibi buyuyemez.zaten cok asiri buyume ihtimali olsa bilgililer sirkette aktif olurdu diye dusunuyorum....

Redmi Note 8 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
elektrik satışı var, geçen yıla göre elektrik fiyatları arttı, geçen yıl için 21 milyon aldılar.
elektrik dağıtımı var, dağıtımla ilgili yatırımlarını büyük oranda tamamladılar, dağıtımdan geçen yıl için 32 milyon aldılar.
(bu yılki genel kurulda temettü dağıtmayalım diye karar alırlar bilemeyiz. akedaşın başkanıyla arsan tekstilin patron aynı kişi.)

doğalgaz dağıtımından temettü daha önce gelmedi, seneye öbür seneye ordan da gelebilir.

alışveriş merkezi de şimdilik gelir getirmiyor.

diğer otel arsa vs de gelir getirmiyor.

kurdukları bi finans iştiraki var, o da henüz gelir getirmiyor.

benim hesaplamam, zamanla elektrik ve doğalgazdan ciddi gelirler elde etmesi. diğerlerinden de az veya çok gelir elde etmesi üzerine kurulu. bu arada tekstil fabrikasının elektrik ihtiyacını doğalgazdan kendileri üretiyor ve bu, karlılıkta yaklaşık %10 luk bi avantaj sağlıyor. bütün bunlar asgari oranda mutlaka gerçekleşecek ama kağıt üzerinde gerçekleşmedi gösterirlerse de yapacak bişey yok artık, nasip diycez.