Originally Posted by Webster Ornek Sabah armada taban acti Her ne hikmetse birileri aldi oglen arti 1 oldu Yani birileri yuzde 11 kazandi biz baktik Üstad bu gidişle kumar kursuna yazilacaz galiba. Matild Manukyan bile (********ti ama) bunlardan daha dürüst iş yapardi.
Originally Posted by Webster Ornek Sabah armada taban acti Her ne hikmetse birileri aldi oglen arti 1 oldu Yani birileri yuzde 11 kazandi biz baktik inveo da eksi on idi, alacaktim, korktugum icin alamadim. tavan kapatti sanirim hali hazirda zarardayken insan korkuyor ustad
Bizimki plaj şemsiye almış, getirdi Ne yapacan bunu dedim, görürsün bekle dedi. Hayra alametmi acaba.
Originally Posted by myfinans Bizimki plaj şemsiye almış, getirdi Ne yapacan bunu dedim, görürsün bekle dedi. Hayra alametmi acaba. Bizde de pazarci semsiyesi var ustadim İletiniz o moruga
Originally Posted by Webster Bizde de pazarci semsiyesi var ustadim İletiniz o moruga Aman allah korusun, sonra sırada starbucks bahçelerindeki devasa şemsiyeler var.
Originally Posted by boschyatirim Üstad bu gidişle kumar kursuna yazilacaz galiba. Matild Manukyan bile (********ti ama) bunlardan daha dürüst iş yapardi. matild manukyan karıları halka arz etseydi gözüm kapalı girerdim. bu gravatlı prezevenklerden adam olduğu kesin
Originally Posted by myfinans Aman allah korusun, sonra sırada starbucks bahçelerindeki devasa şemsiyeler var. değerli üstadım siz ne düşünüyorsunuz? bu işin sonu ne olacak?
Originally Posted by Fuat Soylu değerli üstadım siz ne düşünüyorsunuz? bu işin sonu ne olacak? Ne zamanki ABD durulur bizde düzeliriz. Şimdilik 1400'e kadar yolumuz var gibi.
Forum Rules
Yer İmleri