Sayfa 360/602 İlkİlk ... 260310350358359360361362370410460 ... SonSon
Arama sonucu : 4815 madde; 2,873 - 2,880 arası.

Konu: Haftalık Hisse Paylaşım II

1.  Alıntı Originally Posted by elektron Yazıyı Oku
    Celik hocam haftalik liste olacak mi ?
    haftalık listelik ortam yok hisseler var ama bu ara cesaret ister almaya ben yine sistemin verdiklerini yazayım sizlere
    DZGYO
    ALKİM
    BJKAS
    GSRAY
    THYAO
    MNDRS
    GEREL VE USAK HERKESE İYİ BİR HAFTA DİLİYORUM BOL VE BEREKETLİ KAZANÇLAR

2. Sayın Çelik size de iyi geceler, index zaman analizinize göre bu sığ düzeltmeler dalgası ne kadar sürer? Ben bir dip oluşmadan 1600-1700 bandına gidemez diye tahmin ediyorum, nisan sonuna kadar yeni bir ralli oluşmayacak gibi belki o tarihlerden sonra, tabi bunlar sadece tahmin, sizde sistemde nasıl?

Yatırım tavsiyesi değildir.

3. Günlük 1477 rakamı üstü kapanış benim için umut vaad eder 1621 beklentim devam eder malum coğunluk düşüş yönünde öngörüyor herkesin dediği asla olmaz ben ters hareket etmeyi düşünüyorum yanılırsamda en fazla piyasadan dayak yeriz zamansal olarak beklemeye devam ederim

4.  Alıntı Originally Posted by celik comak Yazıyı Oku
    haftalık listelik ortam yok hisseler var ama bu ara cesaret ister almaya ben yine sistemin verdiklerini yazayım sizlere
    DZGYO
    ALKİM
    BJKAS
    GSRAY
    THYAO
    MNDRS
    GEREL VE USAK HERKESE İYİ BİR HAFTA DİLİYORUM BOL VE BEREKETLİ KAZANÇLAR
    tesekkurler hocam peki ortam in duzelmeye basladiginin belirtisi nasil olacak nelere dikkat edelim hangi seviyelerden döner

5. İyi geceler.. Çelik hocam izfas ve rheag için güncel bir yorumunuz varmi?

6.  Alıntı Originally Posted by celik comak Yazıyı Oku
    kıyım falan yok ama israil ve suriyede hareketlilik var paraşütsüz gezmemek lazım
    Tabi ki paraşüt şart.
    Tşkler emeğine sağlık ✈️

7.  Alıntı Originally Posted by elektron Yazıyı Oku
    tesekkurler hocam peki ortam in duzelmeye basladiginin belirtisi nasil olacak nelere dikkat edelim hangi seviyelerden döner
    1283 en dip beklediğim yer olur ama şimdi oralar için erken önce yukarıyı bekliyorum nasip izlicez

8.  Alıntı Originally Posted by manx07 Yazıyı Oku
    İyi geceler.. Çelik hocam izfas ve rheag için güncel bir yorumunuz varmi?
    rheag beklentim halen devam ediyor hacimsiz baskılamalar var bu sene girişim sektöründe halen fikrim değişmedi RALLİ
    ızfas da canak tamam kulp tamam canak hedefi 23 civarı sabırla beklemek gerekiyor YTD

Sayfa 360/602 İlkİlk ... 260310350358359360361362370410460 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •