-
Siyonist kanal bluumberg de teyit isimli bir organizasyonun reklamı yapılıyor. Yarım saattir anlatılıyor.
teyit isimli bu organizasyon ilgimi çekti biraz dinledim. Üniversiteden beri Günde 5-6 saat haber araştırma okuyan biri olarak bunlara faydam olabilirmi diye düşündüm. Öğrenebilen bir yapay zekâ uygulamam var, iyi niyetle bu uygulamayı onlara verebilirim ve internette kim hangi konudan bahsediyor kolaylıkla öğrenebilirler işlerine yarar diye düşündüm. Onlar sayesinde istekleri doğrultusunda uygulamayı geliştirebilirim diye düşündüm.
web sitelerine girdim şaşırdım.
Biraz inceleyince şunu teyit edebilirim kesinlikle CIA projesi. Tamaaaamen abd çıkarlarını korumak amaçlı kurulmuş bir organizasyon.
Zararsız faydalı gibi görünüyor. Size bir sürü eğlenceli ve güzel bilgi veriyor. Ne zamana kadar. Siz abd ile kapışana kadar. O zamanlarda abd nin işine yarayacak haberler teyit edilecek, abd nin işine gelmeyen haberler yalanlanacak.
siyonist bluuumberg TR de hangi amaçla kurulmuşsa bu organizasyonda aynı amaçla kurulmuş. bluumbergi dinliyorsunuz tonla güzel bilgi veriyor gibi görünüyor ama arka planda yaptıkları her programla sizi abd ye bağlıyorlar. Kendi gruplarının ülkede ilerleyip gelişmesi üzerine kurgulanmışlar.
Kendi adamları sürekli TV de görünürken rakipler ancak kötü haberlerle TV de yer alabilirler.
Görünüşte iyi, ama gerçekte ülkenin altını oyan, halkı abd çıkarları doğrultusunda yönlendiren bir kuruluş. teyit isimli organizasyonda aynı.
"lang hiç bir bilgi yok nerden anladın komplo teorisyeni dingil" dediniz. Çok ayıp ettiniz.
Birincisi kâr amacı gütmeyen bir site ama 25 kişi tam zamanlı çalışıyor. Para nereden.?
İkincisi siyonist bluumberg de reklamı yapılıyor, büroları çok çok pahalı kirası olan İstanbul'daki koç kulesinde. Koç grubu ya siyonist yada siyonistlerin elemanı. rahmi koç'un dünyanın en büyük siyonist devi JP Morgan finans kuruluşunun yönetim kurulunda sandalyesi var. Ayrıca koç ailesini inceledi iseniz 80 yıl kadar önce mobil, ford gibi yahudi ve siyonist şirketlerin dışarıdan desteği ile büyüyorlar.
Üçüncüsü yine siyonist abd li zuckerberg(faceBook) den destek almışlar.
Bu sitenin amacı, fetö okulları gibi. abd çıkarları için bizim ülkeyi manipule etmek olmalı.
Savaş zamanında Suriyede beyaz yakalılar isimli bir grup vardı. Tamamen abd çıkarına çalışıyorlardı. İnternette savaşla ilgili tonla haber-görüntü yayıyorlardı, suriye devletinin katlettiği sivillerle ilgili. beyaz yakalılar'ın tüm haberlerinin uydurma olduğu, başka ülkelerde senaryo yazıp oynadıkları ve görüntüledikleri sonradan ortaya çıktı. Savaş sonrası bu grup şu anda bildiğim kadarı ile ingilterede yaşıyorlar. fetö nasıl abd de yaşıyorsa bunlarda babaları ingiltere-abd de yaşıyorlar. teyit gibi organizasyonlar, beyaz yakalılar haberlerini onaylayacak ve doğru haberleri eğer abd nin foyası ortaya çıkıyorsa onaylamayacaklar. Yalan diyecekler.
Tamamen TR de algı yönetmek için kurulmuş bir organizasyon. Dünyadaki organizasyonun bir kolu imiş.
Bu yıllarda akp ile abd kavgalı, akp trollerinin yalan haberlerini yalan diye ortaya çıkaracaklar hoşunuza gidecek. Ama akp ile abd ortak çalışmaya başladığında akp nin tüm yalanlarını onaylayacaklar. Şu an hoşunuza gidecek, ancak uzun vadede ebemizle dans edecekler.
efsane keçi bir olayı daha ortaya çıkardı. Üç dakkamı almadı.
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri