Sayfa 772/844 İlkİlk ... 272672722762770771772773774782822 ... SonSon
Arama sonucu : 6752 madde; 6,169 - 6,176 arası.

Konu: ISBIR - İşbir Holding

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Ayfongarahisar
    Gönderi
    2,181
    Ortaklığımız İşbir Sentetik Dokuma Sanayi A.Ş.nin 26.02.2021 tarihinde yapılan
    olağanüstü genel kurul toplantısında;

-Sermaye Piyasası Kurulu
    Başkanlığı Ortaklıklar Finansmanı Dairesi Başkanlığınca izin verilen 987.975.525
    TL kayıtlı sermaye tavanıyla kayıtlı sermaye sistemine geçmesi, oybirliği ile
    kabul edilmiştir.

-Sermaye Piyasası Kurulu
    Başkanlığı Ortaklıklar Finansmanı Dairesi Başkanlığınca uygun görüş verilen;
    T.C. Ticaret Bakanlığı İç Ticaret Genel Müdürlüğü'nün 60979546 sayılı yazısıyla
    izin verilen Esas Sözleşme tadil metni, oy birliği ile kabul edilmiştir.
    Bildiğim tek şey, hiçbir şey bilmediğimdir...
    Namık Kemal

2. Hayırlı olsun ortaklar
    Yatırım tavsiyesi değildir.
    Burası doğunun batısı, batının doğusudur.

Alıntı Originally Posted by Sasa500 Yazıyı Oku

-Sermaye Piyasası Kurulu
    Başkanlığı Ortaklıklar Finansmanı Dairesi Başkanlığınca izin verilen 987.975.525
    kabul edilmiştir.

-Sermaye Piyasası Kurulu
    Of bu ne rakam böyle,,holdingin ödenmiş sermayesi 635.000,,,,,iştirakinin kayıtlı sermaye tavanı 987 milyon küsür.,,ödenmiş sermayesi ne kadar acaba?
    YORUMLAR TAVSİYE NİTELİĞİ TAŞIMAYIP YATIRIM DANIŞMANLIĞI KAPSAMINDA DEĞİLDİR. YATIRIMCI PROFİLİNİZE UYMAYABİLİR.

Hissenin piyasa çarpanları şirket verilerine göre yüksek göründüğü için, (bana göre) eskiden ya lot sayımı azaltıyordum yada tamamen satıp fırsat kolluyordum. Ama şu anda o kadar çok beklenti birikti ki, prim yapsa da elim bir türlü sata gitmiyor Hayırlısı olsun artık sabırla beklemek gerek sanırım. Y.T.D.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    https://merakneguzelsey.blogspot.com/
    Gönderi
    4,470
    belkide beklenen kadar sermaye artışı gelmez yani bire 100 bekleyen var olmaz diye düşünüyorum
    AT yarışı Gibi borsa dan Tüyo bekleyenlere yatırım tavsiyesi içermez yazdıklarım öngörülerim arkadaş sohbeti düşünmek gereklidir almak satmak size aittir çünkü para sizindir ..

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Ayfongarahisar
    Gönderi
    2,181
     Alıntı Originally Posted by Sasa500 Yazıyı Oku

-Sermaye Piyasası Kurulu
    kabul edilmiştir.

-Sermaye Piyasası Kurulu
    Bu konuda şöyle bir şey söylemek isterim
    halka acık sirketlerden sktas ve odaş da iştiraakların ı borsaya kota etmeden önce spk tarafından kayıtlı sermaye tavanlarını yükseltmişlerdi! işbirinde bu konuda 1mılyarın üzerine cvıkması gerekmekte bu sene yuksek bedelsiz senesi olacak gibi, gözler yipde kulaklar spkda olmalı :D
    Bildiğim tek şey, hiçbir şey bilmediğimdir...
    Namık Kemal

7. 1 milyar üzeri ne yaptın hocam
    Dersenki kayıtlı sermaye sistemine geçiyorum kTavan 1 milyae ayvallah ama 635 binden milyara gidecek para yok
    Ödenmişin oraya çikma ihtimali bile yok.

8.  Alıntı Originally Posted by viking Yazıyı Oku
    1 milyar üzeri ne yaptın hocam
    Dersenki kayıtlı sermaye sistemine geçiyorum kTavan 1 milyae ayvallah ama 635 binden milyara gidecek para yok
    Ödenmişin oraya çikma ihtimali bile yok.
    Neden olmasın. Kayıtlı sermaye tavanına geçtikten sonra önce %10000 bedelsizle 63.500.000'e oradan da %1000 bedelli ile 635.000.000'a güzel olmaz mı? ))

Sayfa 772/844 İlkİlk ... 272672722762770771772773774782822 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •