Sayfa 366/932 İlkİlk ... 266316356364365366367368376416466866 ... SonSon
Arama sonucu : 7451 madde; 2,921 - 2,928 arası.

Konu: #OltayaTakılanlar

1.  Alıntı Originally Posted by BJK Coccinella Yazıyı Oku
    IHEVA 6 bar (gün) önce 1.83'ten stop olmuş. Alım için uygun değil. Alış için ya alış (normal sistem sinyali) ya da tekrar alış sinyalini beklemek gerekir diye yorumlayabiliyorum.
    Teşekkür ederim,beklemedeyim.

Alıntı Originally Posted by watcher46 Yazıyı Oku
    Teşekkür ederim,beklemedeyim.
    Sayın watcher46;

Yanlış anlaşılma olmasın yorumum örnek stop sistemini içermektedir. Sistemi inceleyip risk alıp buralardan almak da mümkündür. Lütfen kendi stop sisteminizi ve seviyenizi belirleyiniz.
    “Başarısızlık yeniden ve daha zekice başlayabilme fırsatından başka bir şey değildir.” Henry Ford

3.  Alıntı Originally Posted by BJK Coccinella Yazıyı Oku
    Sayın watcher46;

Yanlış anlaşılma olmasın yorumum örnek stop sistemini içermektedir. Sistemi inceleyip risk alıp buralardan almak da mümkündür. Lütfen kendi stop sisteminizi ve seviyenizi belirleyiniz.
    Anladım,şu an için al veren senet sistemde görünmüyor doğru mu yorumladım acaba?

Anladım,şu an için al veren senet sistemde görünmüyor doğru mu yorumladım acaba?
    Evet, yeni sinyal veren senet olsa idi son satırdan listeye girecekti. Neden son satırdan? Çünkü senetler yukarıdan aşağıya eskiden yeniye doğru tarihsel olarak sıralanacaktı...
    “Başarısızlık yeniden ve daha zekice başlayabilme fırsatından başka bir şey değildir.” Henry Ford

5.  Alıntı Originally Posted by BJK Coccinella Yazıyı Oku
    Evet, yeni sinyal veren senet olsa idi son satırdan listeye girecekti. Neden son satırdan? Çünkü senetler yukarıdan aşağıya eskiden yeniye doğru tarihsel olarak sıralanacaktı...
    Emekleriniz için,tekrar teşekkür ederim,takipte ve beklemede olacağım,iyi akşamlar....

Emekleriniz için,tekrar teşekkür ederim,takipte ve beklemede olacağım,iyi akşamlar....
    İyi akşamlar Sayın watcher46

7. Cümleten selamün aleykümhayirli sabahlar hayırlı kazançlar, izcan bey senelik izin de galiba 😊 Tolga bey de oltaya bakım yapıyor galiba 😊, hepinize kolay gelsin hayırlı işler

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Anadolu
    Gönderi
    5,050
     Alıntı Originally Posted by Zekigunes Yazıyı Oku
    Cümleten selamün aleykümhayirli sabahlar hayırlı kazançlar, izcan bey senelik izin de galiba �� Tolga bey de oltaya bakım yapıyor galiba ��, hepinize kolay gelsin hayırlı işler
    Aleykümselam Zeki Bey, Cümlemize hayırlı gün ve kazançlar inşaallah.
    " Bir avuç toprak, biraz da suyum ben.. Neyimle övüneyim, işte buyum ben..'' Yunus Emre

Sayfa 366/932 İlkİlk ... 266316356364365366367368376416466866 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •