liste için çok teşekkür ederim hocam Allah bol kazançlar nasip etsin SM-M315F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
liste için çok teşekkür ederim hocam Allah bol kazançlar nasip etsin SM-M315F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Uzun vadede neden bir JANT olmasın.Yatırımları devam ediyor.Kaliteli ürünler yapıyorlar.Yerli otomobilin tedarikçilerinden birisi olacak.Kısacası büyüme hikayesi devam edecek.Bilançolara bakınız.Gelir tablosuna bakınız.Çok güzel bilançoları var.Borç yok nakıt var.Bol bol yatırım teşfikleri alıyor.Hikayeler bitmeyecek.Sabırlı olan kazanacak.YTD.
Dün KOZAl ı son dakika yükselişinde %5 karla sattıp,kapanıştan sonra MNDRS 3.46 emir yazmıştım ve alınmış .Hayırlı olsun.Endekse odaklandım kazandıklarımı geri vermek istemiyorum.YTD.
Küçük karı olmayan arşa gitmiş kağıtlardan çıkış devam ediyor bu endeksi tutabilir THY ayağıyla artık ana kağıtlara giriş çok belli oldu
Arçelik Tofaş koç THY cola Tüpraş gibi
Bunların yanında halka açıklığı 5 olan 1 lira temettüsu olan İsdemir yine halka açıklığı az ucuz vesbe deva ve grafik olarak 19 dan beri harekete başlayan yılların verdiği basınçla indes
Spekülatif tek tutulacak kağıt gedza 10 sermaye iyi kar büyüyen yatırım yapan firma
Esma hanım uzun zamndır elimde tuttuğum ,ecılc ve oyak c ile ilgili görüşlerinizi ögrenebilirmiyim, yardımlarınız için teşekkür ederim saygılarımla...
ARCLK 34.60 GİTTİ MNDRS 3.60 gitti Yavaştan nakite geçiyorum.Temkinliyim sadece .Kararsız yatay bandları sevmiyorum.Kendi planıma uyma deyiniz.Kesinlikle YTD.
Bahsettiğiniz kağıtlar bence son dalga.... ( HANGİ KAĞITLARIN SON DALGA OLACAĞINI ÇALIŞMAMIŞTIM LAKİN TUPRAS ONLARDAN BİRİ OLMALIYDI) Bu yükselişi 225 235 dolar civarına çekip 50 dolarlık aşağı bir hareket bekliyorum...
Önümüzdeki hafta çarşamba-perşembe film kopar diye düşünüyorum... YTD.
Yer İmleri