Sayfa 607/1002 İlkİlk ... 107507557597605606607608609617657707 ... SonSon
Arama sonucu : 8015 madde; 4,849 - 4,856 arası.

Konu: Viop-XXXI

Alıntı Originally Posted by rosense Yazıyı Oku
    yok kardeş tecrübeye sahip olmak için çabalamaktayım başarabilirsem....
    inşallah başarırsın. ama oyuna girmeden sanal olarak kendini geliştirmek istemende bana göre başarıdır. her insan senin kadar sabırlı olamaz çünkü
    “İyi kararlar tecrübe sayesinde alınır. Tecrübe ise, kötü kararlar sayesinde kazanılır.” Will Rogers

2.  Alıntı Originally Posted by rosense Yazıyı Oku
    zopa yedik yedik şimdilerde GRAMALTIN 'a yatırım yapıyorum ben
    En güzel yatırımcı profili, abi trade ihtiyacını nasıl gideriyorsun, mutlaka bir dürtü oluyordur
    Hamdım Piştim Yandım

3.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    En güzel yatırımcı profili, abi trade ihtiyacını nasıl gideriyorsun, mutlaka bir dürtü oluyordur
    gerçekten DÜRTÜ meselesi beni çok zorluyor ama kesinlikle kısa vadeli olmayacağına kanaat getirdim ...

4.  Alıntı Originally Posted by karar_anı Yazıyı Oku
    inşallah başarırsın. ama oyuna girmeden sanal olarak kendini geliştirmek istemende bana göre başarıdır. her insan senin kadar sabırlı olamaz çünkü
    insan geçmiş tecrübelerine dayanarak bazen kendini sabrlı olmak için zorluyor

5. Mart güzel başladı bakalım bitişi nasıl olacak!
    Maşallah, nazar değmesin, 2021 de pozitif basladigim tek ay oldu mart.
    Sayesinde de ana toplamda 2021 yili +1000 tl yi geçti.
    Mart ayı ise şimdiden 2200 oldu.. mutlu oldum vallahi.
    İnşallah iyi gider bu ay kendi adima. Full flat oldum ))
    yeni taktigim bu,kar al cekil ve bekle... fırsatlar kaçıyor ama fırsatlar bitmez... nasip bakalım
    Bol kazançlar herkese

Sent from my ASUS_Z01HD using Tapatalk
    Boş boş konuşuyorum. Yatırım tavsiyesi, önerisi, ön görüsü vermiyorum, sadece düşüncelerimi paylaşıyorum. Sonuçta düşünce özgürşüğü var, değil mi? Sana da tavsiyem; Yazdıklarıma kulak asma! Sakın yazılarıma bakarak alım-satım vb kararlar alıp verme!

6.  Alıntı Originally Posted by rosense Yazıyı Oku
    gerçekten DÜRTÜ meselesi beni çok zorluyor ama kesinlikle kısa vadeli olmayacağına kanaat getirdim ...
    Ekrana bakan herkeste dürtü oluşur
    mesela poz. dasın endekis düşerken daha da düşer algısı beyin nöronlarını tırmalar ve en dipten sana mallarını sattırır akabinde endekis yükselişe geçer ve dersin ki bu geri gelir ama bikac gün geçince baktın geri gelmiyor bu sefer de beyin nöronları seni tekrar mal almaya teşvik eder,, ve bu böyle sürekli tekrarlar, çünkü beyin nöronları Viobda para kazanılacağını sanar oysa ki bilmez ki burdan kazanmak imkansız gibi bişii
    O yüzden orta ve uzun vadeli hedef veren başarılı arkadaşları takip edecem,
    Hamdım Piştim Yandım

Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Ekrana bakan herkeste dürtü oluşur
    mesela poz. dasın endekis düşerken daha da düşer algısı beyin nöronlarını tırmalar ve en dipten sana mallarını sattırır akabinde endekis yükselişe geçer ve dersin ki bu geri gelir ama bikac gün geçince baktın geri gelmiyor bu sefer de beyin nöronları seni tekrar mal almaya teşvik eder,, ve bu böyle sürekli tekrarlar, çünkü beyin nöronları Viobda para kazanılacağını sanar oysa ki bilmez ki burdan kazanmak imkansız gibi bişii
    abi duygular nasıl endekle ilgili long mu....

8.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    siz de baya eskisiniz analiz yapabilme kabiliyeti sizin yüksek olacağını tahmin etmekteyim.. ?

Sayfa 607/1002 İlkİlk ... 107507557597605606607608609617657707 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •