bir cukurdan cikmak istiyorsan yapacagin ilk sey kazmaktan vazgecmektir..
bizim ilk öngörü patladı , malatya takımı başta sahası olmak üzere rezaletti bugün..
daha dirençli olmalarını bekliyordum , son dakika top içeri girse berabereydi..
yorgunluk alametleri fazlaca var bjk takımında..
bir cukurdan cikmak istiyorsan yapacagin ilk sey kazmaktan vazgecmektir..
Muhtemelen gsaray da kazanır, umarım fener takılmaz.
YAL-L21 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Borsada takim tutma olmaz.Ben Gs liyim borsada Fb nin ekmegini yedim.Gittik baska yerde verdik.Mesut un transferinde kendime gore full Fb almistim cuma gunu.Hafta sonu transfer haberi patladi ..Neyse Fenerin onunde 2 ezeli rakibi var onlarda sampiyonluk pesinde.Trabzon macinda oldukca iyi performans gostermesine ragmen son dk.kada Trabzonun pespese gectigi iskalar olmasa belki mac berabere bitecekti.ku o zaman dahada zorlasacakti isler.Su asamada Fb nin beklenmeyen bir beraberlige bile tahammulu yok.Bu hermac stres demek.Zaten kagit onun icin eski sicramasini yapamadi.normalde Ts.macindan sonra tavan olmali idi.Gs ve Goztepe maclari yatirimcisi icin kabus oldu...Spor hisseleri tam bir risk oldu.Zaten bilancolar zayif.Bir mactaki bir olumsuz sonuc yatirimcisina cok zarar verecek.3 gunde bir mac olmasi+covit riski ayrica bir stres.En iyisi Hepsinden beklenti olcusunde trade etmek...
CPH1931 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Fenerbahçe en derin kadroya sahip takım. Sadece istikrar olmadı.
İyi giderken Mesut geldi. Mesut çıkmamış olsa idi, Pelkas topu ona verebilir ve şut gelmezdi.
Ozan Sosa İrfan ile oluşacak üçlü önü ve yanına konacak oyuncular maçı açar.
Bakın Gustavo yazmadım, o da yetişirse çok daha iyi.
Bakalım yarınki skor ne olacak.
Yukarıda oluşan GAP var, geçen maç sonrası aşağıda da açtı. Biri önce olacak. Göreceğiz...
Bende Besiktas liyim. Yalniz dedigin gibi ucunde de trade ediyorum. Hisse alip satarken yada trade ederken hic bir zaman taraftarlik duygusu ile is yapmam. Tespitlerine katiliyorum. Beklenti oncesi alip sonrasi satmak en guzeli. Sporlar yaz ayina gore iki uc kat primliler zaten. Lig sonuna iki uc mac kalaya kadar bu sekilde devam.
Salınmaya başladı kereste
Spor hissesi için en iyisi kısa vadeli tutmak. Lanet olası düşünce de toparlamak bilmiyor
Yer İmleri