Sayfa 580/994 İlkİlk ... 80480530570578579580581582590630680 ... SonSon
Arama sonucu : 7951 madde; 4,633 - 4,640 arası.

Konu: OTKAR - Otokar

1. klasik bankoff robotu işte bir gün alır öteki gün kar gördüğü an bütün malı kusar.
    Hele ki bir gün sonra tavan falan görsün ne var ne yok satar tavanı değil tahtanın içine eder. Dün bankoff un en iyi alıcı olmasından belliydi elindeki malı bitene kadar hiç eder tahtayı bundan kurtulmanın tek yoluda tahtayı ağanın biri çizerse thy ve sasa da olduğu gibi eşşek gibi dipten sattığını tepeden geri alıyor ve robot zarar yazıyor adamların mantığı kar edene kadar köpek gibi saldır tahtayı mındar et.
    Yazdıklarım yatırım önerisi değildir akıllı olun kendi aklınız var ona göre, hele trollseniz uzak durun birader aman aman amannn.

2. Alanlar

satanlar
    toplam işlem hacmi 840 631 bin lot aracı kurumların toplam aldığı 83 663 bin lot . . Y T D

3.  Alıntı Originally Posted by enigma72 Yazıyı Oku
    robot -mobot ama tekniği de izliyorlar.düşen trende kadar fiyatları çektiler.sonra gevşetip 50 günlükler üstünde tutmaya çalışıyorlar.
    kapanış trend üstü (399 üstü) olursa güzel olur bugün.yarın ise bu trendin direnç değeri 396 seviyesine düşüyor.diğer gün ise 393 seviyesinden fiyatlanıyor.

https://tvc-invdn-com.akamaized.net/...691d248f2c.png
    ahanda destek 380 bunların teknik felan işi yok al gülüm ver gülüm derdindeler
    kurt kuzuyu kaptıgı yeri dokuz defa dolaşırmış
    ben binemeyecegim eşege ot vermem bu biline

4. İşi gücü bıraktı spek bir 5 dakikalık tobomuz eksikti,ulan formasyon yapıcam diye kastırıyor endeks gidiyor be hanzo sürsene yukarı.
    Yazdıklarım yatırım önerisi değildir akıllı olun kendi aklınız var ona göre, hele trollseniz uzak durun birader aman aman amannn.

5.  Alıntı Originally Posted by mercek2 Yazıyı Oku
    ahanda destek 380 bunların teknik felan işi yok al gülüm ver gülüm derdindeler
    al gülüm ver gülüm vardır illaki.ben adamlar tekniği de kullanıyor diyorum.kırmızı düşen trendden dönüyor, kabak gibi de belli dostum.

6. 391 formasyon direnci olup ,bu seviyelerde 50 günlük ortalamalardan biri de var.
    bu değer üstünde hacimli bir işlem günü ve diğer gün gelecek bir kapanışta kısa -orta vadede 433 formasyon hedefi beklenebilir.

Sayfa 580/994 İlkİlk ... 80480530570578579580581582590630680 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •