Sayfa 26/1002 İlkİlk ... 1624252627283676126526 ... SonSon
Arama sonucu : 8011 madde; 201 - 208 arası.

Konu: Cafe Trend&Trade - V

Sağlık Bakanı : Bugün Sinovac aşısının Türkiye Faz III sonuçları açıklandı. Buna göre genel etkinlik %83,5 ve hastaneye yatışları %100 engelliyor. Klinik çalışma 10 binden fazla gönüllüde yapıldı. 9 milyon dozdan fazla aşı yapıldı. Bizim tecrübemiz de hastaneye yatışların engellendiği yönünde.

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

Son durum :

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

3.  Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku
    kmk:
    “Ey kahraman Türk kadını! Sen yerde sürünmeye değil, omuzlar üzerinde göklere yükselmeye layıksın”
    Mustafa Kemal ATATÜRK

Yılın süprizi Ankaragücünden gelecek gibi
    bir halt olacağı yok.

5. Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
    Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!

şuraya yazayımda dursun bi simitçiye girdim simit alayım diye bahçe yapmış çay simit poohaça örek oturup yenilen bi yer pandemiden önce neydiyse aynı kalabalık öyle %50 masa azaltma falan yok full ful ulan evinizde çay mı yok alın zıkkımlanacağınız şeyi gidin evinizde işyerinizde yiyin. saat 10.30 da simitçinin full çekmesi ne demek oluyor
    bizi pandemi paklar ha bu defa esnafta zırlamasın yok kapandık zarar ediyoruz aza kanaat etmeyen hiç bir şeyi bulamaz
    bir halt olacağı yok.

7. Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.

8. Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.

Sayfa 26/1002 İlkİlk ... 1624252627283676126526 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •