Sayfa 673/1002 İlkİlk ... 173573623663671672673674675683723773 ... SonSon
Arama sonucu : 8015 madde; 5,377 - 5,384 arası.

Konu: Viop-XXXI

1. dolar 7.50 uzeri başka dunyalar. Bugün mokoko..

2.  Alıntı Originally Posted by karar_anı Yazıyı Oku
    THYAO_ buda geri çekilebilir ama, bunuda sonu long olarak kapatır diye tahmin ediyorum...
    1930'larda, Türkiye Cumhuriyeti'nin yerli uçaklarını görmeye gelen Amerikalı Mühendisin yorumu.

Alt yapı süper de ah bir de üç kağıda kaçmasak

3. Bu dolar düşmeli, ama düşmüyor... Ülkem mokoko yoluna gidiyor, içim acıyor....

Lenovo TB-X606X cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Boş boş konuşuyorum. Yatırım tavsiyesi, önerisi, ön görüsü vermiyorum, sadece düşüncelerimi paylaşıyorum. Sonuçta düşünce özgürşüğü var, değil mi? Sana da tavsiyem; Yazdıklarıma kulak asma! Sakın yazılarıma bakarak alım-satım vb kararlar alıp verme!

4. Bist ne yaptı, etti yine ölüm grubundan sağlam çıkmak için çabalıyor

Alıntı Originally Posted by rosense Yazıyı Oku
    1930'larda, Türkiye Cumhuriyeti'nin yerli uçaklarını görmeye gelen Amerikalı Mühendisin yorumu.

Alt yapı süper de ah bir de üç kağıda kaçmasak

konu hisse olunca inan hiç bakmıyorum öyle şeylere. ben rakamları baz alarak yazıyorum
    “İyi kararlar tecrübe sayesinde alınır. Tecrübe ise, kötü kararlar sayesinde kazanılır.” Will Rogers

6.  Alıntı Originally Posted by Evren Yazıyı Oku
    Bu dolar düşmeli, ama düşmüyor... Ülkem mokoko yoluna gidiyor, içim acıyor....

Neden düşmeli ki? Ekonomik gerekçelerle fiyatlandırma normal. Gerekçe ortadan kaldırılmalı. Acı ger(ek)çeler!

7. Simdi kuşun kafasına sıkmadan bu xu30 düşmez demi?

8.  Alıntı Originally Posted by lunatic Yazıyı Oku
    Neden düşmeli ki? Ekonomik gerekçelerle fiyatlandırma normal. Gerekçe ortadan kaldırılmalı. Acı ger(ek)çeler!
    Ülkenin daha iyi olması için, refah düzeyinin artması için, VS vs vs
    Duygusal sebepler...

Boş boş konuşuyorum. Yatırım tavsiyesi, önerisi, ön görüsü vermiyorum, sadece düşüncelerimi paylaşıyorum. Sonuçta düşünce özgürşüğü var, değil mi? Sana da tavsiyem; Yazdıklarıma kulak asma! Sakın yazılarıma bakarak alım-satım vb kararlar alıp verme!

Sayfa 673/1002 İlkİlk ... 173573623663671672673674675683723773 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •