4 tane tavanda hisse vestl alark ve bankaların ortalaması yüzde 2-3 arası neredeyse ekside kağıdı yok ama sonuç 1.25 gerçekten hayret ettim kaç gündür beklenenin yarısı anca geliyor nnf de ben anlamadım bu işi
nnf'nin en sıkıcı yanı da bu maalesef. düşerken çok düşmüyor ama çıkarken de çok çıkmıyo can sıkıcı aynı portföy başka bir şirkette olsa 2.5'dan aşağı gelmezdi.
Kardeş onu bulamayanda var nnf yine güzel gidiyor bence sen Mac a hiç bakmamışsın sanırım 3 aydır can çekişiyor fon hisseler iskontolu yükselecek ama ne zaman belli değil acaba yüzümüz gülecek mi ?
bu arada mac tan haber varmı ? YTD
hocam zorla mı tutuyolar macta çıkın o zaman? forumdaki mac ve gbc sevdasını asla anlayamıcam sanırım.
hocam zorla mı tutuyolar macta çıkın o zaman? forumdaki mac ve gbc sevdasını asla anlayamıcam sanırım.
arkadaş sana mı soracağım çıkıp çıkmayacağımı sen bu haddi kendinde nerden buluyorsun burası forum istediğim gibi özgür şekilde kendi düşüncelerimi yazarım senin zoruna giden ne burada ?
GZH paraları sıfırlamak için and içmiş gibi soluksuz düşüyor.
Şu anda bugünlük - 5 civarı gözüküyor.
Temiz enerji out, tezek in..
Ne olacak bunun hali ben de anlayamadım, sürekli azar azar ekleme yaptım ama her seferinde zarar daha da artıyor, bundan sonra satmalı mı, beklemeli mi şaşırdım kaldım, geçen sene bu zamanlar aynısı AES de başıma gelmişti, bakalım bunun sonu ne olacak.
arkadaş sana mı soracağım çıkıp çıkmayacağımı sen bu haddi kendinde nerden buluyorsun burası forum istediğim gibi özgür şekilde kendi düşüncelerimi yazarım senin zoruna giden ne burada ?
anlıyorum sürekli kaybettiğin/kazanamadığın için üzgünsün ve psikolojin de bozuk. benim zoruma giden bir şey yok sadece niye bu kadar beklediğinizi anlayamıyorum. yoksa çok da umrumda yani senin ne yaptığın.
Yer İmleri