Sayfa 375/932 İlkİlk ... 275325365373374375376377385425475875 ... SonSon
Arama sonucu : 7451 madde; 2,993 - 3,000 arası.

Konu: #OltayaTakılanlar

Alıntı Originally Posted by BJK Coccinella Yazıyı Oku
    Abi AYEN 23 kriter ve 2 puan ile güzel işler yaptı, inşallah bu da yüzümüzü kara çıkarmaz...
    Ama şu ana kadar sizin verdiğiniz puanları da dikkate alarak Teknik Analiz ve Temel Analizin buluştuğu en iyi hisse SISE...
    “Başarısızlık yeniden ve daha zekice başlayabilme fırsatından başka bir şey değildir.” Henry Ford

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Anadolu
    Gönderi
    5,050
    Abi AYEN 23 kriter ve 2 puan ile güzel işler yaptı, inşallah bu da yüzümüzü kara çıkarmaz...
    Şişe, Baba kağıt...
    " Bir avuç toprak, biraz da suyum ben.. Neyimle övüneyim, işte buyum ben..'' Yunus Emre

Alıntı Originally Posted by izci Yazıyı Oku
    Şişe, Baba kağıt...
    Abi az konuşuyorsun ama öz konuşuyorsun, işlem hacmi de mükemmel...
    “Başarısızlık yeniden ve daha zekice başlayabilme fırsatından başka bir şey değildir.” Henry Ford

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Anadolu
    Gönderi
    5,050
    Abi az konuşuyorsun ama öz konuşuyorsun, işlem hacmi de mükemmel...
    Az konuşmamın sebebi, Listeye olan saygımdandır. Çok konuşursam eğer, hem listenin, hem de mucidinin önüne geçmiş olurum ki, o da şahsıma yakışmaz. Teknik bir okulda, Temelci haddini bilmeli, ağır olmalı. Çünkü sistem ciddi al vermiştir, yanlış yönde etkilememek gerekir...
    " Bir avuç toprak, biraz da suyum ben.. Neyimle övüneyim, işte buyum ben..'' Yunus Emre

5. ŞİŞE Kırmızı trend 7.90 üzeri kapanışlar lazım buna. Üzerinde 9 lu rakamlara ulaşabilir.
    Kanal alt bandı 7.17 bu hafta için, dikkat edilmesi gereken yer. Zira OBO vari bir oluşumda mevcut oranın kırılmaması icap eder.

Alıntı Originally Posted by izci Yazıyı Oku
    Az konuşmamın sebebi, Listeye olan saygımdandır. Çok konuşursam eğer, hem listenin, hem de mucidinin önüne geçmiş olurum ki, o da şahsıma yakışmaz. Teknik bir okulda, Temelci haddini bilmeli, ağır olmalı. Çünkü sistem ciddi al vermiştir, yanlış yönde etkilememek gerekir...
    Anladım abi...

7. Şişe, güzide bir şirket.
    7.50 stopla takip edilebilir. Büyük resimde güzel bir tobo var. 805-824 kırılımları ile hızlanır. Görselde iki yerden tobo görüntüsü var. Ben daha küçük olanı tercih ettim. Lakin bunda tobo var uçar kaçar demek istemiyorum. Çalışırsa bile süresi ne olur belli olmaz. 750 stopla bakılır. Aşağıda gap bırakmış, bunun kopuş gapı olması dileği ile. Bol kazançlar...

8. Elinize sağlık Tolga bey, izci abi ve Dandanakan bey...

Sayfa 375/932 İlkİlk ... 275325365373374375376377385425475875 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •