Originally Posted by Webster Yukari odabasi yukari Cagirin ceyyari gelsin Yukarı mı? ABD piston aşa. Tahviller piston yukarı. Dolar piston aya. Nasıl bizim borsa piston yukarı olabilir oynak beyim?
Originally Posted by Foçabeyi Yukarı mı? ABD piston aşa. Tahviller piston yukarı. Dolar piston aya. Nasıl bizim borsa piston yukarı olabilir oynak beyim? Bir sarki var odabasi Ac kulagini dinle Azar azar Katar bize ne kataaar 😀😀😀😀
Yarinin tek sikintisi cuma olmasi Gunlukculer gecelik faize gecer Yoksa fusenk olurduk
Originally Posted by Webster Degil ustadim İki kisinin basrol oynadigi cok duygusal bir film Iki kişinin oynadığı film, film degildir. Polat Alemdar.
Originally Posted by boschyatirim Iki kişinin oynadığı film, film degildir. Polat Alemdar. Bir defa o soz oyle degil İkincisi izleyin sonra konusalim abi
Bu serefsiz nnf yuzunden param bir gece bosta yatti. Alim emri girdim Taaak saat 2 de iptal oldu. Eee 2 den sonra parayi napacaz Attik ppf ye
Originally Posted by Webster Bu serefsiz nnf yuzunden param bir gece bosta yatti. Alim emri girdim Taaak saat 2 de iptal oldu. Eee 2 den sonra parayi napacaz Attik ppf ye Bekleyin 1300'e düşelim o zaman alırsınız.
Originally Posted by Webster Bir sarki var odabasi Ac kulagini dinle Azar azar Katar bize ne kataaar Uuu beybi bende bir hareketlenme oldu
Forum Rules
Yer İmleri