Arama sonucu : 4450 madde; 1 - 8 arası.

Konu: ZOREN - Zorlu Enerji

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1.  Alıntı Originally Posted by engkaya Yazıyı Oku
    https://www.haberturk.com/otv-zammi-...960971-ekonomi

Elektrikli otomobillere gelen ÖTV zammı sizce hisseyi orta ve uzun vadede nasıl etkiler? Açıkçası ben bu hissede, şarj istasyonu yatırımlarından dolayı uzun vade düşünüyorum. Herkese iyi haftalar.
    Elektrikli otomobil hikâyesi,yada yaygınlaşması 5-10 senelik bir vade, elektrikli araçların daha hızlı şarj olması (haftasonu zoren den biri vardı Bloomberg te 30-40 dk şarj süresi demişti)ve daha ulaşılabilir fiyatlardan alınabilir olması ile beraber muhakkak şarj istasyonu üretenler de karlılığı artacaktır. Bu devletin geçim kaynağı vergi ve yakıttan kesilen vergiler elektrikli araçlara binecektir kaçarı yok, bu gerçek ülkemizde araç satışlarını etkilemez bir döngü var ve elektrikli araç furyası başladığında enerji firmalarındaki (özellikle yenilenebilir enerji)pozisyonlarda değerli olacaktır. Burada asıl sıkıntı bugün bistte gözün kapalı 10 hisse secsen 8 i kâr bırakırken zoren gibi gözü toprakta kağıdı alıp geleceğe yatırım yapmak en doğrusu mu bilmiyorum ama ben kumbaraya atmaya devam ediyorum bedelli sonrası daha değerli yatırım yaparım gibi geliyor..

2.  Alıntı Originally Posted by alikkkk Yazıyı Oku
    Elektrikli otomobil hikâyesi,yada yaygınlaşması 5-10 senelik bir vade, elektrikli araçların daha hızlı şarj olması (haftasonu zoren den biri vardı Bloomberg te 30-40 dk şarj süresi demişti)ve daha ulaşılabilir fiyatlardan alınabilir olması ile beraber muhakkak şarj istasyonu üretenler de karlılığı artacaktır. Bu devletin geçim kaynağı vergi ve yakıttan kesilen vergiler elektrikli araçlara binecektir kaçarı yok, bu gerçek ülkemizde araç satışlarını etkilemez bir döngü var ve elektrikli araç furyası başladığında enerji firmalarındaki (özellikle yenilenebilir enerji)pozisyonlarda değerli olacaktır. Burada asıl sıkıntı bugün bistte gözün kapalı 10 hisse secsen 8 i kâr bırakırken zoren gibi gözü toprakta kağıdı alıp geleceğe yatırım yapmak en doğrusu mu bilmiyorum ama ben kumbaraya atmaya devam ediyorum bedelli sonrası daha değerli yatırım yaparım gibi geliyor..
    Yorumunuz için teşekkür ederim.

3.  Alıntı Originally Posted by alikkkk Yazıyı Oku
    5-10 senelik bir vade değil bence 2 yada 2.5 yıl. Bugün ukrayna gibi ülkede bile 26000 den fazla elektirikli araba yollarda (ukrhaber.com) Avm elk.şarj bölimü hiç boş kalmıyor. Avrupa 10 yılın üzerinde kullanıyor zaten.
    Ytd dyt tyd

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •