benjamin bey napıyorsunuz.
bir haftada 6,29% bir ayda 9,59% yürümüşsünüz.
biz ayda 1.41% faizle sıkı duruyorduk?
benjamin bey napıyorsunuz.
bir haftada 6,29% bir ayda 9,59% yürümüşsünüz.
biz ayda 1.41% faizle sıkı duruyorduk?
Sevgili Ayasofya, ben bu fikre katilmiyorum, sorun degil gercekten, yandas bunu kullansa da, kendi embesillerinden baska kimse yemez bunu.
Adamin her hemlesi, her dusundugu, her aciklamasi sahte ve yalan.
Zerre kadar milletle alakasi yok, varsa yoksa algi.
Artik kimse yemedigi icin dolar buralara cikti.
Kullansınlar farketmez,asıl bugün seçimi kazandı.Hdp oylarını alan seçimi kazanır.E biz o ağacı dikti diye imamoğlu aday olsa oy vermezmiyiz,erdoğanla karşı karşıya geldiği anda o ağacı falan kimse umursamaz mührü imamoğluna basar.Bu hamle ile hdp nin oylarını da aldı.Misal siz böyle yaptı diye imamoğluna reisle karşı karşıya gelse oy vermezmisiniz.
Buı ekonomik buhranın altından akp ayakoyunları ile kalkamaz,akp ve reis gidici de kim gelir sorun şimdilik bu,benim gördüğüm imamoğlu gelir.Onun attığı her adım hesaplanmıştır,hesaplayan akıl da imamoğlunun kendisi değildir,çok ama çok başarılı sosyolojik analizler yapabilen bir ekip ve akıl o kararı vermiştir.İstanbul seçimi sadece istanbul seçimi değildi.
Gazeteci kose yazisinda,
O yüzden, o despot, o dayakçı, o adaletsiz, o ikiyüzlü, o sinsi, o hesapçı, o güvenilmez babaların evinden erkenden çıkın gidin kızlar.
diyor, bu yaziyi aldi, meydanlarda neye cevirdi bir bakin.
Reis in geldiği ilk seçimi hatırlayın,ne hoş tesadüfler reisin işine yaramıştı di mi,sanırım hoş tesadüfler bu ara imamoğlunun tarafında görülecek.Şans işte
Yer İmleri