Sayfa 242/1000 İlkİlk ... 142192232240241242243244252292342742 ... SonSon
Arama sonucu : 7999 madde; 1,929 - 1,936 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XI

Duhul
    Nov 2018
    İkamet
    Gönüllerde yaşıyorum.
    Gönderi
    7,300
     Alıntı Originally Posted by hkm Yazıyı Oku
    Buı ekonomik buhranın altından akp ayakoyunları ile kalkamaz,akp ve reis gidici de kim gelir sorun şimdilik bu,benim gördüğüm imamoğlu gelir.Onun attığı her adım hesaplanmıştır,hesaplayan akıl da imamoğlunun kendisi değildir,çok ama çok başarılı sosyolojik analizler yapabilen bir ekip ve akıl o kararı vermiştir.İstanbul seçimi sadece istanbul seçimi değildi.
    Durumu cevriebilecek bir çözüm yolları olsa bu hale düşmezlerdi. Yalnız radikal durumlar daha daha radikal sonuçlar doğurmaz umarım.

2. Yugoslavya'da yasanan bosnak katliamini hic gormedi bile, cunku Sirplar da ortadoks.

3.  Alıntı Originally Posted by Tinaz Yazıyı Oku
    Yugoslavya'da yasanan bosnak katliamini hic gormedi bile, cunku Sirplar da ortadoks.
    Isimiz ruslarin dostluguna kaldiysa,hicbir sansimiz yok demektir.

Alıntı Originally Posted by dimitris Yazıyı Oku
    Durumu cevriebilecek bir çözüm yolları olsa bu hale düşmezlerdi. Yalnız radikal durumlar daha daha radikal sonuçlar doğurmaz umarım.
    Doğurmaz doğurmaz bir şey olmaz.AKP nin misyonu bitti,reis ilk seçimde gidici.Bu buhrana hiç bir iktidar dayanamaz.Hele seçime de baya var,erken seçim istiyemiyorlar,buhran da tam gaz gidiyor.Ne olacadı,dimitris kardeşim)))))))

Duhul
    Nov 2018
    İkamet
    Gönüllerde yaşıyorum.
    Gönderi
    7,300
     Alıntı Originally Posted by Tinaz Yazıyı Oku
    Tabiki bize karsi, Rusya ortadokstur, yunanistan gibi.

Rusya, butun ortadoks dunyasinin hamisidir.
    Amerika üs almış abi ... hem Yunanistan'ı daha fazla yanına çek hem üs al hem de Türkiye 'ye göz dağı ver. Her açıdan kazanç.

Umalım da

USDTRY , bir zamanların yıldızı USDARS'ye dönmez...

Derin bir karanlığın içerisine girmek üzereyiz...

Allah yatdımcımız olsun...

Duhul
    Nov 2018
    İkamet
    Gönüllerde yaşıyorum.
    Gönderi
    7,300
     Alıntı Originally Posted by hkm Yazıyı Oku
    Doğurmaz doğurmaz bir şey olmaz.AKP nin misyonu bitti,reis ilk seçimde gidici.Bu buhrana hiç bir iktidar dayanamaz.Hele seçime de baya var,erken seçim istiyemiyorlar,buhran da tam gaz gidiyor.Ne olacadı,dimitris kardeşim)))))))
    MHPli bir vekil ; muhalefet Reis seçimi kazanmasın diye işbirliği yapıyor, diye açıklama yapmıştı sanki . Buna benzer bir şeydi.
    Reis seçimi kaybederse, halkın oyuyla kaybettiğine inanmayacak insanlar çok fazla .

Alıntı Originally Posted by dimitris Yazıyı Oku
    MHPli bir vekil ; muhalefet Reis seçimi kazanmasın diye işbirliği yapıyor, diye açıklama yapmıştı sanki . Buna benzer bir şeydi.
    Reis seçimi kaybederse, halkın oyuyla kaybettiğine inanmayacak insanlar çok fazla .
    Farketmez binali karşısında imamoğlu çıktığında arkasında iktidarın desteği olan binaliye karşı imamoğluna şans veren varmıydı,3 ay içinde kendini tanıttı ilk seçimi aldı,ikincide 800 bin fark attı.Reis bu seçimi alamaz da ,yavaş mı imamoğlu mu diye düşünüyordum,sanırım imamoğlu öne sürülecek,bence kesin kazanır.Miillet neye inanırsa inansın zamanında bir türk büyüğünün dediği gibi atı alan üsküdarı geçtikten sonra gerisi boş.

Sayfa 242/1000 İlkİlk ... 142192232240241242243244252292342742 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •