Sayfa 801/1002 İlkİlk ... 301701751791799800801802803811851901 ... SonSon
Arama sonucu : 8015 madde; 6,401 - 6,408 arası.

Konu: Viop-XXXI

Alıntı Originally Posted by Evren Yazıyı Oku
    Akşama bakınca gapli artı gibi görünen velet, sabah sabah eksi başladı... Ulen pala ne cins adamsın... Yatacak yerin yok

Lenovo TB-X606X cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    abd vadeli eksi olunca yemedi.....

2. Bi TRILC gibi kağıdım olmadı şu borsada... 100 TL yapacaklar bu pandemic gazla bu gidişle... Bu ne la

Boş boş konuşuyorum. Yatırım tavsiyesi, önerisi, ön görüsü vermiyorum, sadece düşüncelerimi paylaşıyorum. Sonuçta düşünce özgürşüğü var, değil mi? Sana da tavsiyem; Yazdıklarıma kulak asma! Sakın yazılarıma bakarak alım-satım vb kararlar alıp verme!

10 sene önce ki vob piyasası yok şu anda.. tam kontrol altında.. abd vadelileri kaç olursa olsun bir yere kadar.. hatta bist fiyatlamasında ne zaman canları isterse o zaman kullanırlar abd vadelilerini.. derin bir satış olmadığı sürece etki faktörü sıfıra yakınsar..ama güzel şartlamışlar insanları yıllarca.. bunda elbette burada çok eleştirilen bbht gibi yerlerde çıkan yorumcularda rol oynadı kaç defa onlardan da aynı muhabbeti duyduk.. sirayet ediyor demek ki her yere..
    It is not because things are difficult that we do not dare, it is because we do not dare that they are difficult. (Seneca)

4.  Alıntı Originally Posted by discretus Yazıyı Oku
    10 sene önce ki vob piyasası yok şu anda.. tam kontrol altında.. abd vadelileri kaç olursa olsun bir yere kadar.. hatta bist fiyatlamasında ne zaman canları isterse o zaman kullanırlar abd vadelilerini.. derin bir satış olmadığı sürece etki faktörü sıfıra yakınsar..ama güzel şartlamışlar insanları yıllarca.. bunda elbette bbht gibi yerlerde çıkan yorumcularda rol oynadı kaç defa onlardan da aynı muhabbeti duyduk.. sirayet ediyor demek ki her yere..
    Abi buna hemfikir,
    Senin ülke olarak istihdam verinin ne olduğuna bakmıyorsun, ama ABD istihdam verisi yüksek geldi, ay düşük geldi yok bilmem ne verisi bilmem kaç geldi deyip endeks aşağı endeks yukarı...
    Rusya yada Almanya yada İngiltere istihdam verileri yok mu peki?? Onlarda da oyna o zaman madem dışarıya bakacaksın????

Boş boş konuşuyorum. Yatırım tavsiyesi, önerisi, ön görüsü vermiyorum, sadece düşüncelerimi paylaşıyorum. Sonuçta düşünce özgürşüğü var, değil mi? Sana da tavsiyem; Yazdıklarıma kulak asma! Sakın yazılarıma bakarak alım-satım vb kararlar alıp verme!

tabi ayrıca şu da var.. sabah açtık piyasayı : dün kü duruma göre mi pozlanıyor, bu sabah ki vadelilere göre mi yoksa akşam 16:30 açılışına göre mi? hepsine bir kılıf bulunur sonuçta..bir de tabii ülke gündemi ve gaz haberleri var + badem force ..
    It is not because things are difficult that we do not dare, it is because we do not dare that they are difficult. (Seneca)

GARAN_ 8.92 destek. buraya kadar salması normaldir...
    “İyi kararlar tecrübe sayesinde alınır. Tecrübe ise, kötü kararlar sayesinde kazanılır.” Will Rogers

7.  Alıntı Originally Posted by Evren Yazıyı Oku
    Bi TRILC gibi kağıdım olmadı şu borsada... 100 TL yapacaklar bu pandemic gazla bu gidişle... Bu ne la

Bütün halka arzlar ilk başladığında 5-7 tavan yaptılar zaten. Trilc bugün 4. tavanı. Şimdilik diğerlerinden farkı yok. 9 - 10 tavan yaparsa o zaman bakarız. Tabi o zamana kadar brüt takasa girmezse.

Alıntı Originally Posted by Evren Yazıyı Oku
    Bi TRILC gibi kağıdım olmadı şu borsada... 100 TL yapacaklar bu pandemic gazla bu gidişle... Bu ne la

en geç haftaya pazartesi bozar tavanı....hisselerin büyük çoğunluğu fonlara aracı kurumlara verildi.....küçüklere az verildi....almadın mı biraz bundAN...

Sayfa 801/1002 İlkİlk ... 301701751791799800801802803811851901 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •