Sayfa 808/1002 İlkİlk ... 308708758798806807808809810818858908 ... SonSon
Arama sonucu : 8015 madde; 6,457 - 6,464 arası.

Konu: Viop-XXXI

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İstanbul/L.A
    Gönderi
    723
     Alıntı Originally Posted by Mykskstar Yazıyı Oku
    Fesat olmayana allah daha çok kazandırsın demek yakışır
    Fesatım demek ki...

Bugünden gelecekte olacakları gördüğümüz için yazıyoruz. Borsadada olmuyor mu? Saçma sapan hisselere dalıyorlar paramızı 2 ye katlayacaz diye. Sonra hisse patlayınca, spk ya yazılar, ağlamalar sızlanmalar. Yok devlet bizi kurtarsın. Bu ağlak tayfa yüzünden spk saçma sapan yasaklar getirdi, artık online da insanlar korkudan hisse ismi bile yazamıyorlar. Tüm tadı kaçtı işin... Neymiş, bazı salaklar bunlara bakarak yatırım kararı alıyormuş. Gerçi bu ülkede daha yeni çiftlik bank kepazeliği var... Fazla bişi anlatmaya gerek yok...
    “Is man merely a mistake of God's? Or God merely a mistake of man?” - F.Nietzsche

1930 buhrancıları ve fragmancılarından ses yok hala YTD

3. ykbnk garanti iş BOFA..yine aynı 4 lü..10.5 milyar..
    geri kalan 3.8 milyar..

4. yazmım yazmım diyorumda yine 1950 li yılları gösterip elektirk yoktu gaz yoktu kafasında...

bu kafayla istanbul ankara gitti...yakında hükümette gider...

2000 yılında doğmuş çocuga 1950-70 de elektrik yoktu diye reklam yapmak neyle izah edilebilir...

çağımızı yakalamayan geçmişinden kopmayan kaybetmeye mahkumdur...

5.  Alıntı Originally Posted by Ariakas Yazıyı Oku
    Fesatım demek ki...

Bugünden gelecekte olacakları gördüğümüz için yazıyoruz. Borsadada olmuyor mu? Saçma sapan hisselere dalıyorlar paramızı 2 ye katlayacaz diye. Sonra hisse patlayınca, spk ya yazılar, ağlamalar sızlanmalar. Yok devlet bizi kurtarsın. Bu ağlak tayfa yüzünden spk saçma sapan yasaklar getirdi, artık online da insanlar korkudan hisse ismi bile yazamıyorlar. Tüm tadı kaçtı işin... Neymiş, bazı salaklar bunlara bakarak yatırım kararı alıyormuş. Gerçi bu ülkede daha yeni çiftlik bank kepazeliği var... Fazla bişi anlatmaya gerek yok...
    Ben hisse senedi piyasası için konuşmadım.. Kripto paralarda kazananlara helal olsun diyorum.. Şahsımın neye göre düştüğü çıktığı belli olmayan bu enstrümana 1 tl bile koymaya götü yokken bu piyasada parasına para katana sadece saygı duyarım... Allah daha çok kazandırsın..

6. Dolar saatlikte değişik bir doji yapıyor, düşmezse sıkıntı yaratabilir saat sonunda

Lenovo TB-X606X cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Boş boş konuşuyorum. Yatırım tavsiyesi, önerisi, ön görüsü vermiyorum, sadece düşüncelerimi paylaşıyorum. Sonuçta düşünce özgürşüğü var, değil mi? Sana da tavsiyem; Yazdıklarıma kulak asma! Sakın yazılarıma bakarak alım-satım vb kararlar alıp verme!

7. 1650 de takıldm geçemiyorum havası veriyor ama hacim de düşük, kırarsa 1666.66 beklenebilir kıramazsa sanki bi 1628 i var gibi. 1/10 lönk 1643 maliyetli duruyor duruma göre poz alma şekli, hacim olmayınca net bir şey söylenemiyor elini belli etmiyor şimdilik.

8. Hepimize muhalif olduğumuz için vizyonsuz dedi

Sayfa 808/1002 İlkİlk ... 308708758798806807808809810818858908 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •